Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 11:58

Ορφανός: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα-Κινητρο η παρουσία του κόσμου

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του ΑΜΣ Φιλωτίου για το... μεγάλο ματς που αφορά την 1η αγωνιστική της ΕΠΣ Κυκλάδων ''Blue Star Ferries'' με αντίπαλο τον Πανναξιακό.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Απόστολος Μουστάκης που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι στη διάθεση του Ηλία Ορφανού.

Ο έμπειρος κόουτς δεν αρνήθηκε να σχολιάσει το ματς μέσω του sportcyclades.gr λέγοντας:

''Εμείς είμαστε έτοιμοι όμως η απουσία του Αποστόλη Μουστάκη αποτελεί πλήγμα. Το ματς θα κριθεί στη δύναμη και στις στημένες φάσεις και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα διότι θα είναι ένα ματς δύσκολο και για τους δυο''.

Ερωτηθείς, τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να περιορίσει τον Πανναξιακό και να φτάσει στη νίκη, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε

''Το Φιλώτι εάν καταφέρει να μαρκάρει τους ψηλούς παίκτες του Πανναξιακού νομίζω ότι θα φτάσει στη νίκη. Έχουμε κάνει καλή δουλειά, τακτικά και σε φυσική κατάσταση και θεωρώ ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα''.

Για την παρουσία του κόσμου που αναμένεται να δώσει το παρών στο ''Γιάγκος Γρατσίας'', ο κόουτς του Φιλωτίου είπε

''Το θετικό είναι ότι θα παίξουμε μπροστά στο κόσμο μας που θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας. Εμείς θέλουμε να δώσει το παρών και να στηρίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα όμως οι φίλαθλοι θα πρέπει να ελέγξουν τον εαυτό τους''.

Στον επίλογο του σχολίασε την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρας αλλά και στην παρουσία του κόσμου υποστηρίζοντας:

''Υπάρχει άλλη ψυχολογία με την επιστροφή της ομάδας. Αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς, όμως το ματς με τον Πανναξιακό είναι το πρώτο και δεν θα πρέπει να μείνουμε μόνο εκεί. Στόχος αποτελεί η νίκη, αλλά δεν είναι το μοναδικό ματς της σεζόν. Η ομάδα πάντως είναι έτοιμη όπως και ο κόσμος και αυτό θα το δείτε την Κυριακή''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares