Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 18:09

Ψυλλάκης: Ήθελα να βοηθήσω τον ΑΟ Σύρου αλλά κάποιοι δεν με άφησαν

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Γιαννης Ψυλλάκης καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΟ Σύρου. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Καραβά αποτελεί παρελθόν από τον ιστορικό σύλλογο, που χανει μια πολύ σημαντική μονάδα από το δυναμικό της.

Οι λόγοι του ''διαζυγίου'' έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι διαπιστώθηκε διαφωνία με τον προπονητή κ. Φωκά.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Γιάννη Ψυλλάκη ο οποίος αναφερόμενος στο λόγο που αποχώρησε τόνισε:

''Είχα κάνει μια συμφωνια με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ώστε να βοηθήσω στην προσπάθεια που θα έκανε ο ΑΟΣ. Όμως επειδή η δουλειά μου είναι στον Πειραιά θα μπορούσα να είμαι μόνο στους αγώνες παρών στην ομάδα. Ο προπονητής την προηγούμενη Τρίτη δήλωσε την παραίτηση του. Ανέλαβε ο βοηθός του και ήταν της άποψης πως δεν είναι σωστό να πάρω τη θέση κάποιου άλλου παίκτη που είναι κοντά στην ομάδα σε όλες τις προπονήσεις. Μου έμεινε μια πίκρα γιατί δεν με άφησαν να βοηθήσω. Ελπίζω όπως και να έχει η ομάδα θα βρει το δρόμο της γιατί κάποιοι άνθρωποι σπαταλούν χρήμα και χρόνο. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα πανηγυρίσω έστω και από μακριά το πρωτάθλημα μαζί τους. Η πικρία είναι προς το πρόσωπο του προπονητή που δεν γνώριζε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, όμως ακόμη και αυτόν τον δικαιολογώ διότι δεν έχει τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις και είναι νέος στο χώρο''.

Ερωτηθείς, ποια πρόσωπα εννοεί ότι δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει το σωματείο, ο ικανότατος άσος είπε:

''Απόφαση του προπονητή ήταν να είμαι εκτός αποστολής, εφόσον δεν κάνω προπονήσεις με την ομάδα αν και το γνώριζε όπως όλοι από το καλοκαίρι που είχαμε έρθει σε συμφωνία. Ο καθένας όμως είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για το καλό της ομάδα ελπίζω εγώ να έχω άδικο και όχι εκείνος''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares