Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 13:32

Ραϊσσης: Με ενδιαφέρει να κερδίζει η Άνω Μερά

Ο Γιάννης Ραϊσσης κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γάμπι Αποστολίδη στην Άνω Μερά το φετινό καλοκαίρι, και παρότι, μέχρι τότε ήταν άγνωστος στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, φρόντισε να συστηθεί με εντυπωσιακό τρόπο.

Χατ-τρικ με τον Ανδριακο, νικητήριο γκολ με τον ΑΟ Σύρου στο Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων, και κορυφαίος στο ματς με τον Άγιαξ Σύρου, τα μέχρι στιγμής επιτεύγματα του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού, που δείχνει να έχει εγκλιματιστεί για τα καλά στις απαιτήσεις της νέας του ομάδα και στις συνθήκες του Κυλαδίτικου ποδόσφαιρο.

Ταχύτατος, καλή τεχνική κατάρτιση και έχοντας μεγάλη ευφυΐα, ο Ραϊσσης καλύπτει τα θέλω του Χρήστου Πελέκη, με τον νεαρό άσο να μιλάει μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ανδριακό στο sportcyclades.gr για το χατ-τρικ που πέτυχε λέγοντας:

''Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις με το τεχνικό επιτελείο. Σημασία στο ποδόσφαιρο πάντως δεν έχει ποιος πετυχαίνει το γκολ αλλά η συνολική προσπάθεια των συμπαικτών μου. Σήμερα ήμουν εγώ αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα μου και να φέρνουμε καλά αποτελέσματα''.

Ερωτηθείς για τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, ο Ραϊσσης είπε:

''Ακόμη είναι αρχή του πρωταθλήματος και υπάρχει μεγάλος δρόμος. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή και κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια, πιστεύω όλα θα έρθουν όλα θα έρθουν στην ώρα τους με σκληρή δουλειά''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares