Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 13:11

Τα... διαμάντια της Θύελλας Καμαρίου μιλούν στο s.c.

Ποδοσφαιρική ομάδα και δη στην Γ' Εθνική, χωρίς υποδομές, δεν υφίσταται και σίγουρα αυτό το έχουν κατανοήσει καλά στην Θύελλα Καμαρίου.

Μια ομάδα πρότυπο που επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση και ο τομέας των αναπτυξιακών ηλικιών φαίνεται ότι είναι κάτι που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του σωματείου.

Απόδειξη αποτελεί η χρησιμοποίηση στο χθεσινό ματς Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων τριών νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το... φυτώριο της ομάδας και ο λόγος για τον Κοντρα, Χριστόφορο Γεροντάκη και Βασίλη Αργυρο.

Μάλιστα οι δυο τελευταίοι σκόραραν (ο πρώτος είναι τερματοφύλακας) αποδεικνύοντας με τη συνολική τους εικόνα ότι μπορούν να βοηθήσουν το σωματείο.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε τόσο με τον Χριστόφορο Γεροντάκη όσο και με τον Βαγγέλη Αργυρό οι οποίοι μίλησαν για την πρώτη τους συμμετοχή που συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση με δικά τους τέρματα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισαν:
-Πως αισθάνεσαι που η παρθενική σου συμμετοχή φέτος συνδυάστηκε με γκολ;

Αργυρός: Αυτό που αισθάνομαι είναι χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην μεγάλη πορεία που έχει ξεκινήσει ομάδα.

Γεροντάκης: Νιώθω πολύ όμορφα για το γκολ μου και το χάρηκα και θα προσπαθήσω στο επόμενο ματς να είμαι ακόμη πιο βελτιωμένος.

-Τι σημαίνει για εσένα η σημερινή ημέρα με δεδομένο ότι αρκετοί στο σύλλογο πιστεύουν στις δυνατότητες σου;

Αργυρός: Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για μένα και θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους πιστεύουν στις δυνατότητες μου.

Γεροντάκης: Σήμερα νιώθω πολύ ωραία γιατί κατάφερα να δείξω τι μπορώ να πετύχω μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μπόρεσαν να το δουν κάποια άτομα της ομάδας.

-Που αφιερώνεις το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Θύελλας Καμαρίου;

Αργυρός: Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους 2 προπονητές μου τον κ. Μιχάλη που με εμπιστεύτηκε και στον Στάθη Φίλων που μου έχουν μάθει πολλά και σημαντικά πράγματα.

Γεροντάκης:Στον Στάθη Φίλων που εδώ και τρία χρόνια πιστεύει στις δυνατότητες μου και μου μαθαίνει συνεχώς πράγματα. 
-Πως σχολιάζεις την πορεία της ομάδας;

Αργυρός: Όταν σε μία ομάδα κάνεις σταθερά και σωστά βήματα γίνεται σωστή δουλειά και αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Γεροντάκης: Η ομάδα δείχνει ότι θα πάει πολύ καλά γιατί έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής 3/3 με άξιους αντιπάλους.
-Τι οδηγία σας έδωσε ο κ. Μιχάλης πριν από το ματς;

Αργυρός: Ο κ. Μιχάλης μας είπε να παίξουμε ομαδικό ποδόσφαιρο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο.

Γεροντάκης: Ο κ.Μιχαλης πριν με χρησιμοποιήσει μου ειπε να παίξω σίγουρες, εύκολες και γρήγορες πάσες και θα πάω πολύ καλά
-Ποιο είναι το μεγαλύτερο κέρδος για ένα νεαρό παικτη;

Αργυρός: Για έναν νεαρό παίχτη το κέρδος είναι ότι αποκτά εμπειρίες από τους μεγαλύτερους παίχτες και αισθάνομαι τυχερός που έχω τέτοιους συμπαίχτες δίπλα μου και μαθαίνω από αυτούς.

Γεροντάκης: Για έναν νεαρό παίχτη το μεγαλύτερο κέρδος για να γίνει καλύτερος είναι συμμετοχές σε πολλά παιχνίδια για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες μέσα Στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερες ομάδες.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares