Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 15:07

Χρήστος Γιαννής: Νιώθω σαν να μην έφυγα ούτε για μία ημέρα

Σαν να μην έφυγε ποτέ από την Θύελλα Καμαρίου νιώθει ο Χρήστος Γιαννής όπως επισήμανε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην ομάδα της Σαντορίνης.

Αναφορικά με την απόφαση του αν απαντήσει θετικά στους ανθρώπους της ομάδας, ο ποιοτικός μέσος της Θύελλας Καμαρίου, τόνισε: «Ήταν για εμένα το τάιμινγκ ιδανικό, καθώς είχα τακτοποιήσει όλα μου τα προσωπικά θέματα και είμαι πανέτοιμος για να συγκεντρωθώ εξ ολοκλήρου στις απαιτήσεις της ομάδας. Η θύελλα είναι μία ομάδα που την ξέρω και με ξέρει και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη ευκολότερα».

Για τα συναισθήματα του, σχετικά με την ομάδα που μαζί της έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα, ο Χρήστος Γιαννής, είπε:

«Η Θύελλα Καμαρίου για εμένα είναι η καλύτερη εμπειρία που έχω μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικά. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα και θα επικεντρωθώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία».

Όσο για το ξεκίνημα της ομάδας και το μήνυμα του προς όλους στο Καμάρι, ο Γιαννής επισήμανε:

«Έχουμε ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα και πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις προκειμένου να βελτιωθούμε όλοι. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Θύελλας Καμαρίου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά τη διοίκηση, που είναι όλοι μία γροθιά και με έκαναν να νιώσω ότι δεν έλειψα ούτε μία μέρα από την ομάδα».

32859815_1843244422645732_8570778071492198400_o.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares