Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 16:34

Μελίνα Εμμανουηλίδου: Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτό θα φανεί

Photo credits: Κίμωνας Πατινιώτης (santoriniphotography.com)

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Μελίνα Εμμανουηλίδου θα πίνει τον καφέ της στην καλντέρα. Υπό τις οδηγίες του Σέρβου Μπράνκο Γκάιτς, ο οποίος γίνεται ο πρώτος ξένος προπονητής που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου, η Κορίνθια μπλοκέρ του ΑΟ Θήρας ετοιμάζεται να καρφώσει πιο ψηλά από την τετράδα.    

Είναι έτοιμος ο ΑΟ Θήρας λίγες μέρες πριν εκκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague;

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε έτοιμες, αν και λόγω της αργοπορημένης έλευσης της πασαδόρου μας, λόγω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα θέλαμε λίγο χρόνο παραπάνω. Γενικά πάντως έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτό θα το δείτε στο γήπεδο. 

636760708804463476.jpg

Υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, κάτι που πιστεύεις ότι πρέπει να διορθώσετε ενόψει της έναρξης;

Δεν υπάρχει κάτι που να με προβληματίζει. Είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσουμε δυνατά και όσο περνάει ο χρόνος θα ανεβάζουμε επίπεδο. Όπως συμβαίνει σε όλες τις νέες ομάδες ο χρόνος είναι αυτός που λειτουργεί υπέρ τους. Όσο περισσότερο παίζουμε και προπονούμαστε, τόσο καλύτερο πρόσωπο θα δείχνουμε. 

Ποιο θεωρείς πλεονέκτημα του ΑΟ Θήρας;

Για μένα δύο είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα. Η δουλειά του προπονητή και η παρέα που είμαστε σαν ομάδα. Αυτά θα είναι τα κλειδιά μας για να φθάσουμε ψηλά τη νέα σεζόν. Έχουμε πειθαρχία και ο κόουτς μας ζητάει με ξεκάθαρο τρόπο απλά πράγματα. Είμαι σίγουρη ότι θα πάμε καλά.  

636760708803526088.jpg

Για πρώτη φορά ο ΑΟ Θήρας θα έχει στον πάγκο του ξένο προπονητή. Υπάρχουν διαφορές στη συνεργασία σε σχέση με τους Έλληνες; 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με ξένο κόουτς. Η μεγάλη διαφορά είναι στην κουλτούρα. Υπάρχει μεγαλύτερη πειθαρχία και αυστηρότητα με τους ξένους προπονητές. 

Ο ΑΟ Θήρας θεωρείται τα τελευταία χρόνια ομάδα τετράδας στην Volleyleague. Αυτό είναι και το στοίχημα της νέας περιόδου;

Ξεκάθαρα το στοίχημα είναι και πάλι η τετράδα. Εγώ όμως πιστεύω ότι βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα που όλες μας ονειρευόμαστε. 

636760708803213644.jpg

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός ξεκινά το πρωτάθλημα ένα κλικ μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες;

Είναι νωρίς για να πω κάτι τέτοιο. Βλέποντας τη δική μου ομάδα και παίζοντας κάποια φιλικά με τον Ολυμπιακό νομίζω ότι είμαστε αρκετά κοντά. Δεν απέχουμε τόσο όσο τα προηγούμενα χρόνια. Γενικά πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Όλοι μας το θέλουμε αυτό. Χρειαζόμαστε δυνατό πρωτάθλημα με πολλά καλά παιχνίδια. 

Για μια ακόμη χρονιά παραμένεις στην Σαντορίνη. Τι ήταν αυτό που σε κράτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην καλντέρα;

Παρέμεινα γιατί απλά οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εκτίμησαν την περσινή συνεργασία, εγώ εκτίμησα την συμπεριφορά τους και οπότε δεν είχα κανέναν λόγο να φύγω από το νησί. 

636760708802432536.jpg

Τι θα ήθελες να υποσχεθείς στους ένθερμους φίλους του ΑΟ Θήρας; 

Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους σε κάθε αγώνα, όπου και να παίζουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει βόλεϊ υψηλών απαιτήσεων. Θα είναι πιο μάχιμη και κάθε Σάββατο όλες μας θα προσπαθούμε να κερδίζουμε.  

Η Εθνική έκανε άλματα προόδου το καλοκαίρι. Έρχονται καλύτερες μέρες για το ελληνικό βόλεϊ;

Εμείς κάναμε ένα βήμα για να βοηθήσουμε ελληνικό βόλεϊ. Αυτό που θέλουμε είναι το άθλημα να αποκτήσει ακόμη πιο ισχυρή ταυτότητα. Να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχολούνται και να το προβάλουν περισσότερο. Πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares