Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 17:27

Σκέντζος: Η μια ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και η άλλη να καταστρέψει

Εκνευρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η ομάδα της Κορίνθου το β' μέρος εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθηραϊκού, Ανδρέας Σκέντζος στις δηλώσεις που παραχώρησε.

Αναλυτικά το σχόλιο του

''Η μια ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και η άλλη να κάνει καθυστερήσεις. Στο β' μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο καθόλου. Δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι να ευχαριστηθεί ο κόσμος, οι παίκτες των ομάδων, όχι εκείνο της διακοπής. Όσον αφορά το παιχνίδι, πετάξαμε το α' μέρος. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια αντεπίθεση, προσπαθήσαμε στη συνέχεια να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις. Στο β' μέρος αλλάξαμε το σχηματισμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο τέρμα που θα μας έδινε τη νίκη''.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας, ο Ανδρέας Σκέντζος είπε:

''Έχουμε βγάλει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τις ομάδες. Δεν καταλαβαίνω το συμπέρασμα αυτό από που προκύπτει. Απλούστατα σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε''.

Για τη συνέχεια και το ντέρμπι με την Θύελλα Καμαρίου, ο κόουτς πρόσθεσε:

"Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα ματς την Κυριακή και κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Θύελλα Καμαρίου. Είμαστε καλύτερη ομάδα όμως θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares