Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 12:58

Ρούσσος: Προβληματισμός με το κλείσιμο του γηπέδου της Άνω Σύρου

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κατακτήσει αύριο, Τεταρτη, στις 16.45 ο Άγιαξ Σύρου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Τήνου για τον 1ο όμιλο.

Ο προπονητής των ''ερυθρόλευκων'', Γιώργος Ρούσσος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του με αποτέλεσμα να μην έχει προβληματισμούς όσον αφορά τα πλάνα του για το αυριανό ματς.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος μέσω του sportcyclades.gr εξέφρασε τον προβληματισμό του αναφορικά με το γεγονός ότι το γήπεδο της Άνω Σύρου παραμένει κλειστό και οι παίκτες του έχουν μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετές ημέρες.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

''Για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα αφού με το κλείσιμο του γηπέδου της Άνω Συρου δεν υπάρχουν χώροι για να κάνουν προπόνηση οι ομάδες. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Τήνος φαίνεται ότι είναι μια συγκροτημένη ομάδα αφού κατάφερε και πήρε ισοπαλία από τον ΑΟ Πάγου που είναι δυνατός και θα διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις και σίγουρα θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα έχουμε δύσκολη αποστολή δεδομένου ότι δεν προπονούμαστε μέχρι να ανοίξει το γήπεδο της Άνω Συρου και θα παραταχθούμε με πολλούς νεαρούς παίκτες''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares