Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 18:38

Παχατουρίδης: «Κομβικό παιχνίδι με τον Πάγο και για τους δυο»

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΑΟ Μυκόνου την ερχόμενη αγωνιστική αφού φιλοξενείται στη Σύρο από τον Πάγο.

Οι Μυκονιάτες που θα στείλουν αίτημα στην ΕΠΣ Κυκλάδων ώστε το ματς να λάβει χώρα Παρασκευή θα περιμένουν απάντηση, με τα προβλήματα όσον αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας να είναι αρκετά.

Συγκεκριμένα, ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Πεϊδη, στον Βαρουξή που χάνει τη χρονιά μετά τη ρήξη χιαστού που έχει υποστεί και στον Βλαχόπουλο που ταλαιπωρείται από κάκωση στα πλευρά. 

Αντίθετα, οι Ντουσάι και Μπάμπακαρ συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, γεγονός που δίνει λύσεις στο προπονητή από τη Βόρεια Ελλάδα.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

''Δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Από εκει και πέρα είναι κρίσιμο βαθμολογικά και έχει τις ιδιαιτερότητες του. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος γιατί ο αντίπαλος έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και πρέπει να αντιδράσει δίχως να έχει περιθώρια για άλλες απώλειες''. 

Εφόσον το ματς λάβει χώρα το Σάββατο η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει και θα δώσει το παιχνίδι ενώ στη συνέχεια θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Σύρου για να επιστρέψει το πρωί της άλλης ημέρας (Κυριακής) στη Μύκονο αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει απογευματινή γραμμή που να ενώνει τα δυο νησιά είτε το απόγευμα είτε το βράδυ. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares