Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 19:46

Στο πλευρό του Αναστασίου ο Σκέντζος που οδεύει προς την Κύπρο και την Ομόνοια

Το... κεφάλαιο Ανδρέας Σκέντζος για τον Πανθηραϊκό αποτελεί παρελθόν με τον φιλόδοξο και ταλαντούχο προπονητή να ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από το νησί που τον φιλοξένησε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο.

Η παρουσία του κρίνεται επιτυχημένη αφού σε 17 ματς ο κόουτς μέτρησε 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, ωστόσο, ο λόγος που αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά, με το γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ από την Κυπριακή Ομόνοια που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της γειτονικής χώρας.

Ο Σκέντζος θα αποτελέσει το βοηθό προπονητή του Γιάννη Αναστασίου, που τα κυπριακά σάιτ τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Κυπριακό σάιτ goal.philenews ο Γιάννης Αναστασίου ήρθε στην Κύπρο, είχε επαφές με τον Σταύρου Παπασταύρου και τον Άνχελ Γκόμεθ, ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του «Ηλίας Πούλλος».

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας αύριο που αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ, με τον Ανδρέα Σκέντζο να δίνει το παρών στη Μεγαλόνησο αφού θα αναχωρήσει με πρωινή πτήση από τη Σαντορίνη για την Αθήνα και από την πρωτεύουσα θα μπει σε άλλο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει στην Κύπρο. 

Πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της Ομόνοιας για τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares