Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 09:59

Ο Στέλιος Κοζανίδης στον πάγκο του Πανθηραϊκού

Σε έναν φιλόδοξο προπονητή και γνώστη της πραγματικότητας του Πανθηραϊκού εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας οι διοικούντες του συλλόγου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αργά το βράδυ οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον Στέλιο Κοζανίδη, που θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Σκέντζο.

Όπως είχαμε μεταφέρει χθες στο ρεπορτάζ μας, οι διαβουλεύσεις ήταν πυρετώδεις και τα ονόματα που απασχολούσαν την διοίκηση πάρα πολλά, με το όνομα του Κοζανίδη να  βρίσκεται εξ αρχής ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του συλλόγου, καθώς οι δύο πλευρές διατηρούν πάρα πολύ καλές σχέσεις, ενώ ο παράλληλα ο Κρητικός τεχνικός απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης μεγάλης μερίδας ανθρώπων που περιβάλουν τον σύλλογο.

Η λύση Κοζανίδη χαρακτηρίστηκε ως η ιδανικότερη, αφού εκτός της γνώσης του ίδιου για τα της ομάδας, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξία για να πετύχει πράγματα στην καριέρα του.

Ο Κοζανίδης, που ως ποδοσφαιριστής έχει κάνει μεγάλη καριέρα με περισσότερε από 470 συμμετοχές σε super league, football league και Γ΄Εθνική, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Πανθηραϊκού, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της Επισκοπής (Γ΄Εθνική) σε συνεργασία με τον κ. Λυρώνη. 

Ο Στέλιος Κοζανίδης θα βρίσκεται αύριο στη Σαντορίνη, όπου θα παρουσιαστεί στους παίκτες και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση, προετοιμάζοντας την ομάδα για το ντέρμπι της Κυριακή απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares