Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 10:34

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χάλασε του Κοζανίδη με Πανθηραϊκό

Ανατροπή δεδομένων της τελευταίας στιγμής είχαμε στην περίπτωση της συνεργασίας του Στέλιου Κοζανίδη με τον Πανθηραϊκό, αφού αργά χθες το βράδυ ο Κρητικός τεχνικός ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας ότι ένα ξαφνικό προσωπικό του πρόβλημα δεν του επιτρέπει να φύγει εκτός Κρήτης.

Η είδηση έχει προκαλέσει μία κινητικότητα στο στρατόπεδο του Πανθηραϊκού, αφού είχαν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας, που είχαν να κάνουν ακόμη και με τους συνεργάτες του Στέλιου Κοζανίδη.

Μάλιστα, χθες η ομάδα  προπονήθηκε με πρόγραμμα που έστειλε ο ίδιος ο Στέλιος Κοζανίδης, ο οποίος αν όλα πήγαιναν καλά θα παρουσιαζόταν σήμερα στους ποδοσφαιριστές.

Πλέον, στην διοίκηση στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς άλλες περιπτώσεις, αφού όπως είχαμε τονίσει σε προηγούμενο άρθρο, οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του Πανθηραϊκού είναι πάρα πολλές και έχει αν επιλέξει ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό προπονητών.

Αυτό που μένει, μετά από την αρνητική αυτή εξέλιξη, είναι η διοίκηση να καταλήξει στο όνομα που θα αποτελέσει τον επόμενο προπονητή, πράγμα που όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού θα γίνει άμεσα!

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares