Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 11:41

Σιλεβίστας: Ο Πανθηραϊκός είναι ομάδα με σταθερότητα που κάθε μέρα μεγαλώνει

Η αποστολή του δεν θα είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα.

Όπως έχει τονίσει αρκετά του αρέσει να δουλεύει με πίεση και αυτό θα συμβεί από την πρώτη κιόλας Κυριακή με δεδομένο ότι η ομάδα του, ο Πανθηραϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο γειτονικό ντέρμπι για τον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής την Θύελλα Καμαρίου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σιλεβίστα ο οποίος με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς λέγοντας:
''Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Θα δουλέψουμε για να επανέλθουμε στις νίκες. Το παιχνίδι με την Θύελλα Καμαρίου δεν είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Δίνει τρεις βαθμούς και θα παλέψουμε για τη νίκη και για να είμαστε έτοιμοι στις συνθήκες του αγώνα''. 

Για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης ο Σιλεβίστας είπε: ''Είναι μια ομάδα που με σταθερότητα της μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και η οργάνωση της είναι σε υψηλό επίπεδο. Η διοίκηση με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, το υλικό είναι πάρα πολύ καλό και θα δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της διοίικησης''.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας: ''Την Κυριακή θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει τον κόσμο της χαρούμενο''

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares