Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 16:28

Θύελλα Καμαρίου: Από το... αεροδρόμιο στο γήπεδο/ Με κόσμο στο κυριακάτικο ντέρμπι

Ούτε λεπτό δεν παρεκλείνουν από τους στόχους τους οι άνθρωποι της Θύελλας Καμαρίου.

Μετά την... παράσταση που έδωσαν οι νεοφώτιστοι χθες στους ''Ζωσιμάδες'' έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι του νησιού της Σαντορίνης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στο ματς θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ όσοι έμειναν στη Σαντορίνη θα προπονηθούν με εκείνους που δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου στο χθεσινό ματς από τον Κώστα Μιχάλη.

Μάλιστα, οι Καμαριανοί δεν θα πάρουν ούτε... ανάσα αφού με την άφιξη τους στη Σαντορίνη με την απογευματινή πτήση που υπάρχει από την Αθήνα, θα... επισκεφθούν το γήπεδο τους για να κάνουν προπόνηση και να μην χάσουν ούτε λεπτό από το πρόγραμμα τους.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν πλην του Πορτογάλου Μανέ που άπαντες περιμένουν την έγκριση από την Πορτογαλική ομοσπονδία για να εκδοθεί το δελτίο του, και η ψυχολογία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, αρκετός κόσμος από την περιοχή του Καμαρίου θα βρεθεί στο δημοτικό γήπεδο Φηρών για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Κώστα Μιχάλη.

Ο κόσμος της Θύελλας δείχνει να μην αφήνει ούτε λεπτό την ομάδα, αφού στα περισσότερα ματς αποτελεί τον 12ο παίκτη. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares