Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 16:41

Μπελούκης: Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με τον ΑΠΣ Κύθνου με σοβαρότητα

Ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του Αστέρα Μαρμάρων για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο, Σάββατο, στο γήπεδο Αρχίλογου με τον ΑΠΣ Κύθνου (15.00).

Ο κόουτς Σάμιος δεν θα έχει στη διάθεση τους τους Κληρονόμο και Ρούπα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ, στα πλάνα για το αυριανό ματς δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Χαραλαμπίδης και Μοστράτος. 

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Τάσο Μπελούκη που αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα λέγοντας:

''Το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι με τον ΑΠΣ Κύθνου. Σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχουμε σαν ομάδα προβλήματα τραυματισμών και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση θα κριθεί στη σοβαρότητα μας και καθαρά από τη δική μας απόδοση. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες''.

Ερωτηθείς για την πορεία του Αστέρα Μαρμάρων μέχρι στιγμής, ο Μπελούκης είπε:

''Η πορεία της ομάδας σίγουρα είναι ανοδική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Από τη στιγμή που κατεβαίνουν 25 πρόσωπα στις προπονήσεις αυτό είναι θετικό. Ο προπονητής είναι ικανοποιημένος γιατί μπορεί και δουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εμείς δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares