Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 22:07

Κονιδάρης: Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος

Πυρ και μανία με τον διαιτητή Βαρθαλίτη ήταν ο προπονητής του ΑΠΣ Κύθνου Σταύρος Κονιδάρης, θεωρώντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Αστέρα Μαρμάρων.

Ο ίδιος στάθηκε στη φάση του 79' θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας χαρακτηρίζοντας ανίκανο τον ρέφερι του αγώνα.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: "Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Μιλάμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ ανατράπηκε και ο διαιτητής δεν καταλόγισε τίποτα. Υπάρχει αλλοίωση της προσπάθειας μας. Όλος ο κόσμος το είδε, οπότε υπάρχει καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Παίρνω εγώ την ευθύνη για την ήττα μας αλλά άλλο η υπομονή και άλλο η ανοχή. Έχουμε υπομονή όχι όμως ανοχή για να κρίνεται το αποτέλεσμα μιας ομάδας που ταξιδεύει δυο μέρες από την ανικανότητα ενός ανθρώπου που έκλεισε τα μάτια στη φάση του πέναλτι. Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, είχαμε προβλήματα στο κέντρο και στην επίθεση. Αμυντικά ήμασταν αρκετά καλοί και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία για εμενα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares