Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 09:01

Λαρετζάκης: Λίγος ο διαιτητής [vid]

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΣ Κύθνου από τη διαιτησία που συνάντησε η ομάδα στον αγώνα με τον Αστέρα Μαρμάρων.

Μετά την τοποθέτηση του προπονητή, Σταύρο Κονιδάρη, που έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, θέση για τη διαιτησία του Βαρθαλίτη πήρε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Λαρεντζάκης, ο οποίος με δήλωση του αποκλειστικά στην κάμερα του sportcyclades.gr τόνισε:

''Εγώ είχα πει εξ αρχής στους διαιτητές: Σεβαστείτε την ταλαιπωρία μας και τον κόπο μας. Ούτε θέλουμε 51-49 ούτε, θέλουμε μόνο το 50-50. Είμαστε πολύ τυχεροί που το σημερινό παιχνίδι το έδειξε το κανάλι σας. Δηλαδή το να σου λέει ένας επόπτης, ''τι να σου κάνω δεν είμαι επόπτης γραμμής να σηκώνω το σημαιάκι'', καταφανέστατο πέναλτι δεν το δίνει, το άλλο πάλι πέναλτι το έδωσε με περίσσια ευκολία. Από εκεί και πέρα τι να συζητάμε; Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν όπως και τη διοίκηση του Αστέρα Μαρμάρων για τη φιλοξενία. Αλλά ο διαιτητής λυπάμαι που θα το πω, ξέρετε και την ποιότητα μου, ήταν και παραμένει λίγος''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares