Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 23:00

5 στα 5... και συνεχίζουμε με χαμηλούς τους τόνους

Από την εποχή της των καμμένων pixel από φωτογραφικές μηχανές με χαμηλή ανάλυση και μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας, το sportcyclades.gr καινοτομεί και για ακόμη μία φορά με μεγάλο κερδισμένο το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και αυτούς που το υπηρετούν και το αγαπούν.

Δεν συνηθίζουμε να προβάλουμε τα επιτεύγματα μας, όμως αυτό που συνέβη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είναι κάτι το μοναδικό, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, είχαμε τη ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Ανδρών.

Συγκεκριμένα, η πολυπληθής ομάδα του sportcyclades.gr ακροβολίστηκε σε 4 νησιά των Κυκλάδων όπου πραγματοποιήθηκαν οι 5 αγώνες και κάτω από πολλές δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες μετέφερε ζωντανά στους δέκτες σας όλους τους αγώνες και όλα τα γκολ που σημειώθηκαν.

Φυσικά και υπήρξαν λάθη και παραλείψεις, όπως και αστάθμητοι παράγοντες που όλες φορές μας εμπόδισαν να βγάλουμε το αποτέλεσμα που εμείς επιθυμούμε να φέρνουμε στους δέκτες σας.

Πλέον, η εποχή που θα παρακολουθούμε όλα τα παιχνίδια των Κυκλάδων μέσα από το sportcyclades.gr σε ζωντανή μετάδοση δεν είναι μακριά.

Ως ένα δυνατό τιμ, που απαρτίζεται από 100% επαγγελματίες του είδους, σας υποσχόμαστε ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, αλλά και τους αναγνώστες, που επιλέγουν την κορυφαία ιστοσελίδα των Κυκλάδων για να διαφημιστούν και να ενημερωθούν.

Και επειδή χρόνια τώρα μιλάμε μόνο με έργα, χωρίς ίχνος φανφαρισμού, σας παραθέτουμε τις 5 μεταδόσεις, ώστε να τις απολαύσετε και σε μαγνητοσκόπηση, μιας και ότι ανεβαίνει παραμένει για πάντα στο διαδίκτυο.

Η ομάδα του sportcyclades.gr 

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares