Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 13:46

Καραμπίκας: Έτοιμοι να απολαύσουμε την εμπειρία

Ιστορική θα είναι η ημέρα του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου για τον ΑΣ Ίου αφού για πρώτη φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα δώσει επίσημο παιχνίδι στη Νάξο κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί να γίνει στο κλειστό του ΔΑΚ, και θα ξεκινήσει στις 14.00.

Σίγουρα πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή που χρόνια περίμεναν άπαντες στο νησί της Ιου με τη διοίκηση του αθλητικού συλλόγου να βλέπει τους κόπους χρόνων να αποφέρουν καρπούς.

Ο προπονητής, Κώστας Κάραμπίκας, που ήταν πρωτοστάτης ώστε να δημιουργηθεί η ομάδα αναφερόμενος σε αυτή τη κίνηση τόνισε

''Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αλλά είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Συμμετέχουμε περισσότερο για την εμπειρία. Στόχος αποτελεί σε βάθος χρόνου να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε περίπτωση που δημιουργηθεί το κλειστό γήπεδο''.

Για τα συναισθήματα του, ο Καραμπίκας είπε:

"Υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα και περίεργα καθώς δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Τα παιδιά έχουν κάποιο άγχος καθώς δεν έχουν αγωνιστεί ξανά με διαιτητές και σε κανόνες, εκτός από τα δυο φιλικά που δώσαμε πέρυσι. Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να το ευχαριστηθούμε''.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή έχει ως εξής:

Κουμπούρα Δήμητρα, Σιφναίου Σοφία, Μπλιμέ Μαρούσα, Γκικάκη Αργυρώ, Μπούνα Μαριάννα, Δασκαλάκη Πελαγία, Μπακέα Μαρίνα, Νικηφόρου Ελένη, Σιάβο Χριστίνα, Βολικάκη Κατερίνα, Σαμαρά Ειρήνη, Καραμπίκα Γεωργία.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν εκτός από τις 12 αθλήτριες ακόμη 33 άτομα δείγμα της διάθεσης που υπάρχει.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares