Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 19:06

Κονιδάρης: Κοιτάξαμε τον ΑΟ Πάρου στα μάτια και τον αναγκασαμε σε... άτακτη υποχώρηση

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής του ΑΠΣ Κυθνου, Σταύρος Κονιδάρης μετά το ματς με τον ΑΟ Πάρου αφήνοντας αιχμές για τη φάση του 2-3 θεωρώντας ότι έπρεπε να υποδειχθεί επιθετικό φάουλ τον 14χρονο τερματοφύλακα, Γκρίελλα.

Αναλυτικα, η τοποθέτηση του:

''Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και τους ευχαριστώ γι αυτό. Παράλληλα ευχαριστούμε τα άτομα της διοίκσης που μας ακολούθησαν δείχνοντας ότι καταθέσουν τη ψυχή τους για το σωματείο. 

Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και είχε μια κραυγαλέα φάση που μπορούσε να προηγηθεί σε 3-2, όμως ο Δανιήλ αστόχησε μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Θοδωρή Γονιδάκη. 

Φωναζουμε αν και δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία, για τη φάση που έγινε το 2-3. Ο τερματοφύλακας μας είχε στην κατοχή τη μπάλα όμως δέχτηκε μαρκάρισμα που δεν καταλογίστηκε φάουλ με αποτελεσμα να μπει γκολ και ο διαιτητής να δείξει σέντρα. 

Θα σταθώ στους παίκτες μου όμως που έκαναν κατάθεση ψυχής. Κοίταξαν τον ΑΟ Πάρου στα μάτια και τον αναγκάσαμε σε άτακτη υποχώρηση. Δεν δεχτήκαμε κανένα γκολ από οργανωμένη επίθεση ενώ εμείς κάναμε συνδυαστικό παιχνίδι''. 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares