Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 21:28

Γ' Εθνική: Η βαθμολογία (6η αγων.) και οι σκόρερ στον 5ο όμιλο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η 6η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με το Αιγάλεω να αποκτάει μεγάλη διαφορά για την άνοδο όσον αφορά την κατάληψη της 1ης θέσης μετά το διπλό στη Μυτιλήνη επί του Αιολικού.

Συγκεκριμένα το Σίτι έφτασε αισίως τους 16 βαθμούς μετά από έξι ματς μετρώντας το απόλυτο με Απόλλωνα Ερέτριας, Θύελλα Καμαρίου, Πανθηραϊκό, Αιολικό και Χαλκίδα, με τους Αγιους Αναργυρους να αποτελούν την μοναδική ομάδα που έκοψε βαθμούς στους ''μπλε''.

Στην 2η θέση συγκατοικούν Ηλυσιακός και Αγιοι Ανάργυρου, με την ομάδα του Ζωγράφου να μένει στο 0-0 με την Καλλιθέα, ενώ, η Ένωση εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία αυτή και με τη νίκη τους με 1-0 κόντρα στον Χαραυγιακό έφτασαν στους 11 πόντους.

Επιβλητικό το πέρασμα του Άγιου Ιερόθεου από την Κόρινθο επικρατώντας με 1-4 φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

Στην ίδια θέση όπως και μαζί με τον Αιολικό βρίσκεται η Θύελλα που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Χαλκίδας που δείχνει ότι έχει πνοή, ενώ ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 0-2 του Απόλλωνα Ερέτριας έχοντας πλέον 8 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τριπλή συγκατοίκηση στον πίνακα των σκόρερ

Όσον αφορά τον πίνακα των σκόρερ, ο Μάριος Αργυρίου που την προηγούμενη αγωνιστική ήταν μόνος στην κορυφή της κατάταξης, απέκτησε δυο συγκάτοικος.

Ο λόγος για τον άσο του Άγιου Ιερόθεου Δημήτρη Θανόπουλο, όπως και τον επιθετικό του Πανθηραϊκού, Δημήτρη Γαϊδαρτζή που σκόραρε δυο φορές στη νίκη της ομάδας του στην Εύβοια. Τα τρία τέρματα έφτασε και ο Σπύρος Δωροβίνης που οδηγεί τους Αγιους σε εντυπωσιακή πορεία

scorer.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares