Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 18:21

Πλήγμα με Γιαννή στην Θύελλα Καμαρίου-Ένα μήνα εκτός

Η ήττα από τον ΑΟ Χαλκίδας σαφώς και δεν άφησε κανέναν από τη Θύελλα Καμαρίου ικανοποιημένο αφού για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου, οι νεοφώτιστοι μένουν μακριά από τα... τρίποντα.

Αποτέλεσμα; 

Από εκεί που οι "κυανέρυθροι" βρίσκονταν στην 2η θέση πλέον, υποχώρησαν στην 5η έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Ασφαλώς δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση αφού η Θύελλα πάντα στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα και έχει θέσει ως στόχο την παραμονή.

Από εκεί και πέρα, το ματς απέναντι στους "νερατζούρι" έφερε... πληγές στα ενδότερα του συλλόγου αφού το τεχνικό επιτελείο είδε τον Χρήστο Γιαννή να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση και να τίθεται νοκ άουτ για τη συνάντηση που ακολουθεί στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό.

Ο πολυσύνθετος μέσος υπέστη εξάρθρωση ώμου γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Πρόκειται για σημαντική απώλεια, ωστόσο, όπως έχουν δηλώσει Μιχάλης και διοίκηση επανειλημμένα, η Θύελλα έχει την ποιότητα και το ρόστερ για να αντικαταστήσει οποιαδήποτε απώλεια. 

Αυτή είναι η τρίτη σημαντική απώλεια αφού είχαν προηγηθεί εκείνες των Νίκου Δημητρακόπουλου και Μάρκου Φύτρου. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γιαννής στέκεται αρκετά άτυχος αφού το ματς με την Χαλκίδα ήταν μόλις το δεύτερο που είχε παίξει κατά την επιστροφή του στο Καμάρι. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares