Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 20:48

Στύλος: «Δεν είναι τυχαία η πορεία της Θύελλας Καμαρίου»

Δύσκολη αποστολή έχει ο Αιολικός την Κυριακή αφού θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Θύελλας Καμαρίου και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες στου Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό και στον Ταρλά την προηγούμενη αγωνιστική από το Αιγάλεω.

Ο Απόστολος Στύλος, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων από το πέρασμα που είχε από Αγερσανί και Πανναξιακό, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους είπε

"Πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ ότι δεν τυχαίο το γεγονός ότι η Θύελλα Καμαριου βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Εμείς καλούμαστε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και θα καταβάλουμε όλες τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα ότι θα αγωνιστούμε το πρωί και καλούμαστε να το διαχειριστούμε και αυτό".

Ερωτηθείς εάν το ματς γίνει πιο δύσκολο από τη στιγμή που η Θύελλα θα επιδιώξει να βγάλει, αντίδραση, ο Στύλος είπε:

"Δύσκολο το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς αλλά εμείς θα σταθούμε στη δική μας αντίδραση γιατί προερχόμαστε από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλουμε να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη".

Στον επίλογο του ερωτήθηκε για την πορεία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου με δεδομένο ότι κατά το παρελθόν έχει περάσει από Αγερσανί και Πανναξιακό, ο Στύλος ανέφερε το εξής σχόλιο:

''Είναι ευχάριστο το ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι ανθίζει το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες και κυρίως στη Σαντορίνη και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να δούμε και άλλες ομάδες από τις Κυκλάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες''.

Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών εκτός μάχης έχει τεθεί ο Λαλάς λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο πέλμα, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Λαρανζέιρα και Ζαχαρή. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares