Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 11:18

Γιαννησόπουλος: Οι συμπαίκτες μου με έχουν φέρει στην κορυφή των σκόρερ

Παρότι στόχος της ομάδας του αποτελεί να πραγματοποιήσει μια ανταγωνιστική πορεία στον 1ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο ίδιος δείχνει να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του.

Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ του 1ου ομίλου και η αναφορά μας γίνεται στον επιθετικό του ΠΑΣ Τήνου, Φραγκίσκο Γιαννησόπουλο.

Με το τέρμα που πέτυχε στη Σύρο απέναντι στον ΑΟΣ,ο νεαρός άσος προσπέρασε τους Χουσελά, Ραϊσση και Περιάλη στον σχετικό πίνακα, με τον ίδιο μέσω του sportcyclades.gr να σχολιάζει το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας: "Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι στην κορυφή των σκόρερ γιατί δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και το ότι βρίσκομαι στην κορυφή το χρωστάω στους συμπαίκτες μου".

Για την πορεία της ομάδας του είπε: "Η πορεία της ομάδας στον Α’ Όμιλο είναι δύσκολη καθώς αγωνιζόμαστε με δυνατές ομάδες όπως την Άνω Μέρα και τον ΑΟ Μυκόνου καθώς και τις δυο Συριανές. Είμαστε μια δεμένη ομάδα, ειμαστε μια οικογένεια και αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι σκληρά".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι θα μπορούσε ο ΠΑΣ Τήνου να βρίσκονταν σε υψηλότερη θέση, ο Γιαννησόπουλος είπε: "Θεωρώ πως τα γκολ που δεχόμαστε είναι απο δικά μας λάθη. Αν εξαιρέσουμε  πέναλτι ένα στην έδρα μας και ένα εκτός. Δεν πέφτουμε όμως και όπως είπα δουλεύουμε σκληρά".

Για το στόχο που έχει θέσει ο ΠΑΣ Τήνου πρόσθεσε: "Ο στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα γιατί πιστεύω αξίζουμε να είμαστε εκεί. Ο προπονητής μας κ. Μαλλιος μας δίνει δυναμη και μας προωθεί για να γίνουμε καλύτεροι και να πετύχουμε το στόχο μας. Άλλωστε το σύνθημα μας είναι ένας για όλους και όλοι για έναν. Τα τελευταία λόγια μου είναι αληθινά γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι αγαπάμε το νησί μας και το ποδόσφαιρο και δεν παίζουμε για τα χρήματα''..

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares