Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 08:13

Καραγιάννης: Ο ενθουσιασμός υπερκαλύπτει το άγχος μας

Στο δημοτικό γήπεδο Παιανίας στην 13.00 ο Περσέας θα κάνει ντεμπούτο στην Γ Εθνική, με τη σημερινή ημέρα Κυριακή 18 Νοεμβρίου να χαρακτηρίζεται ιστορική για το γυναικείο συγκρότημα του Θοδωρή Καραγιάννη καθώς αντιμετωπίζει τον Παμπαιανικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον κόουτς της γυναικείας ομάδας από τη Σύρο όπου έκανε το δικό του σχόλιο για την πρεμιέρα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς της πρεμιέρας;

Για εμάς είναι κάτι πρωτόγνωρο, μια και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε επίσημο Εθνικό πρωτάθλημα. Όλοι μας περιμέναμε ένα χρόνο να έρθει αυτή η στιγμή και σίγουρα υπάρχει ένα μικρό άγχος από τις αθλήτριες, αλλά πιστεύω οτι ο ενθουσιασμός για αυτή την πρώτη μας συμμετοχή το υπερκαλύπτει. Όπως έχουμε πει θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, να αγωνιστούμε με πάθος και να το ευχαριστηθούμε.

-Με δεδομένο ότι συμμετέχετε για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα επίσημο, ποιος είναι ο στόχος;

Σίγουρα θεωρητικά θα είμαστε η πιο "άπειρη" ομάδα του ομίλου, μιας και είναι η πρώτη μας συμμετοχή και οι περισσότερες αθλήτριες μας αγωνίζονται πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα και οτι δεν θα αγωνιστούμε για να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα

Ποια είναι τα στοιχεία θα κρίνουν το ματς;

Η αντίπαλη ομάδα είναι αρκετά πιο έμπειρη μια και συμμετέχει ήδη τρία χρόνια στην Γ' Εθνική και μάλιστα με καλή πορεία. Επειδή και σαν άνθρωπος προσωπικά πιστεύω πολύ στην ψυχολογία τη δύναμη και το αγωνιστικό πάθος, θεωρώ οτι αυτά θα είναι και τα τρία βασικά κριτήρια που θα κρίνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον αγώνα. Χωρίς βέβαια να υποτιμάμε σε καμία περίπτωση, όπως προείπα την εμπειρία της αντίπαλης ομάδας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares