Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 13:31

Δεν τα κατάφερε η Θύελλα στη Μυτιλήνη (4-2)

Παρότι κοίταξε στη μεγαλύτερη ώρα του αγώνα στα μάτια τον Αιολικό, η Θύελλα Καμαρίου δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη Μυτιληνη για την 7η αγωνιστική γνωρίζοντας την ήττα με 2-4.

Οι Καμαριανοί, πάλεψαν, μόχθησαν στο γηπεδο όμως για τέταρτο συνεχομενο ματς μένουν μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα επιστρέφοντας στη Σαντορίνη με μηδαμινή συγκομιδη.

Το ρεπορτάζ από το sportlesvos.gr

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε από τον Αιολικό σε δυνατό σουτ του Ποτουρίδη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ανδριόλας (7'). Η Θύελλα Καμαρίου απάντησε στην επόμενη φάση, όταν ο Φίλων βρήκε χώρο και επιχείρησε ένα μακρινό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ (8'). Η ομάδα της Μυτιλήνης έβγαινε επικίνδυνα από τα άκρα και στο 12' σε μια επέλαση του Σεφουλάι από τη δεξιά πτέρυγα, που κατέληξε σε σέντρα σουτ, ο Ανδριόλας αναγκάστηκε να διώξει εντυπωσιακά έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 20' ο Αιολικός ζήτησε φάουλ σε παρατεταμένο σπρώξιμο του Ποτουρίδη από τον Μαντούσης, ενώ έβγαινε τετ α τετ, αλλά ο διαιτητής Περράκης έδωσε συνέχεια στο ματς. Στην επόμενη φάση η Θύελλα συνδυάστηκε όμορφα από τα δεξιά, ο Ζανελαρι σέντραρε στην καρδιά της περιοχής και ο Αργυριου με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 0-1! Στο 25' ακυρώθηκε γκολ του Ποτουρίδη ως οφσάιντ, σε μια οριακή φάση, με τον βοηθό Νικολάου να έχει την ευθεία. Ο Αιολικός πίεζε και βρισκόταν συνεχώς σε θέση επίθεσης, βάζοντας και τον κόσμο στο παιχνίδι.

Παρότι δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια, γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή και στο 42' ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Κρητικός σέντραρε στο ύψος του πέναλτι και ο Βουτσιώτης με γυριστό πλασέ σκόραρε για τον Αιολικό. Οι παίκτες του Στύλου συνέχισαν να πολιορκούν την εστία της ομάδας της Σαντορίνης και στο 45+ έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ανατροπή όταν ο Βουτσιώτης βρήκε αέρα σε παράλληλη μπαλιά του Ποτουρίδη, με τον Ανδριόλα μάλιστα εξουδετερωμένο, σε κενή εστία.

Στην επανάληψη ο Αιολικός συνέχισε να πιέζει, όσο η Θύελλα αμυνόταν μαζικά. Η υπεροχή του αυτή καρποφόρησε στο 60ο λεπτό, χάρη στον Βουτσιώτη, ο οποίος έκανε καταπληκτική ατομική προσπάθεια. Έκλεψε την μπάλα πίσω από το κέντρο, απέφυγε όλα τα μαρκαρισματα και σούταρε έξω από την περιοχή για το 2-1.

Η χαρά των Μυτιληνιών όμως κράτησε ελάχιστα, αφού στο 63' η Θύελλα Καμαρίου ισοφάρισε σε 2-2, όταν σε σέντρα του Γελαδάρη και άστοχη έξοδο του Ζαχαρή, ο Ζανελάρι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Φίλων αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 3 λεπτά και αποβλήθηκε.

Την αριθμητική υπέροχη εκμεταλλεύτηκε ο Αιολικός. Στο 86' ήρθε η λύτρωση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ανδριόλα για το 3-2! Στις καθυστερήσεις ο Αιολικός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τον Παλαμουτσή, ο οποίος αξιοποίησε κάθετη πάσα του Λαμπράκη πλασάροντας σωστά για το 4-2 μέσα σε αποθέωση. Τεράστιας σημασίας νίκη για τους Μυτιληνιούς, παρά τις δυσκολίες, που κρατά την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός (81' Αδαμόπουλος), Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης (90' Παπαδόπουλος), Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (75' Βεζιρτζόγλου), Σεφουλάι (62' Παλαμουτσής), Λαμπράκης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κ. Μιχάλης): Ανδριόλας, Γελαδάρης (75' Λιγνός), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου, Ζανελάρι, Μαυρομάτης (65' Γατσέλος)

Aiolikos-ThyellaKamariou-apovoli.jpgAiolikos-ThyellaKamariou-panigyriko1.jpgAiolikos-ThyellaKamariou-kritikos.jpgAiolikos-ThyellaKamariou-katsikis.jpgAiolikos-ThyellaKamariou-katsikis_1.jpgAiolikos-ThyellaKamariou-diamantidis.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares