Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 15:55

Ευχαρίστησε Αιολικό η Θύελλα Καμαρίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύελλα Καμαρίου ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αιολικού για τη φιλοξενία που επιφύλαξε κατά τη διάρκεια του χθεσινού (Κυριακή) αγώνα, όπως επίσης και για τις διευκολύνσεις που παρείχαν οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας στους Καμαριανούς κατά την παραμονή τους στο νησί του Βορειανατολικού Αιγαίου από τη στιγμή που αποκλείστηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά, το κείμενο

Το Δ.Σ. της ομάδας μας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα θερμά του ευχαριστήρια για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας μας κατά την παραμονή της στο νησί της Μυτιλήνης από τους ανθρώπους της ομάδας του Αιολικού.

Από την άφιξη μας εώς και την άτυχη στιγμή της αναγκαστικής παραμονής μας στο νησί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, οι άνθρωποι του Αιολικού ήταν δίπλα μας φροντίζοντας με το ενδιαφέρον τους να δώσουν τις όποιες δυνατές λύσεις.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που επιβεβαίωσαν την ίδια οπτική που έχουμε κι' εμείς σαν σωματείο και σαν νησιωτική - επαρχιακή ομάδα για το άθλημα που αγαπάμε και αφιερώνουμε χρόνο από την προσωπική μας ζωή και πολύ κόπο.

Αντίπαλοι για 90 λεπτά και μόνο, το ποδόσφαιρο ενώνει!

Με την επιφύλαξη της ανταπόδοσης της άψογης φιλοξενίας ευχόμαστε στην ομάδα του Αιολικού καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares