Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 14:36

Γαβαλάς: Ιδιαίτερο συναίσθημα να έχεις αντίπαλο τον αδερφό σου

Την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε ματς πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΟ Πάρου επικρατώντας με 2-0 του Μαρπησσαϊκού φτάνοντας τους 16 βαθμούς.

Η ομάδα του Χρήστου Γαβαλά, παρέμεινε στην κορυφή μαζί με τον ΑΟ Σερίφου, με τους Παριανούς να έχουν ένα ματς λιγότερο γεγονός που δείχνει ότι έχουν τη δυνατότητα να στρογγυλοκαθίσουν στην κορυφή του 2ου ομίλου. Ο νεαρός προπονητής μίλησε στο sportcyclades.gr για το ματς με τον Μαρπησσαϊκό λέγοντας

“Η ομάδα μπήκε έτοιμη από το πρώτο λεπτό και δείξαμε από αρχή ότι αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα. Στο α' μέρος ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Στο β' μέρος στο ξεκίνημα του είχαμε καλή στιγμή να κάνουμε το 3-0. Σε γενικές γραμμές δεν απειληθήκαμε και κρατήσαμε εύκολα το αποτέλεσμα. Κρατάω ότι στα 4 ματς που έχουμε παίξει έχουμε το μηδέν παθητικό και θέλω να πιστεύω ότι το ματς στην Κύθνου για το αμυντικό μας κομμάτι ήταν μια κακή παρένθεση”.

Ερωτηθείς για το συναισθήματα που στην άκρη του αντίπαλου πάγκου βρίσκονταν ο αδερφός του, ο Γαβαλάς ειπε

''Σαν συναίσθημα να είμαστε αντίπαλοι έχει συμβεί ξανά μόνο που εγώ ήμουν ποδοσφαιριστής και εκείνος προπονητής. Αλλά η καθημερινότητα είναι η ίδια δεν αλλάζει. Το συναίσθημα πάντως της στιγμής είναι ιδιαίτερο''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares