Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 17:11

Φωκάς: Σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό

Η σοβαρότητα που θα δείξει ο ΑΟ Σύρου στο αυριανό, Τετάρτη (17.00 γήπεδο Άνω Σύρου) ματς με τον Άγιαξ Σύρου θα παίξει καταλυτικό ρόλο αναφορικά με την έκβαση του τελικού αποτελέσματος σύμφωνα με τον Χρήστο Φωκά.

Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, όπως τόνισε στο sportcyclades.gr, γνωρίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να μπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με σοβαρότητα και συγκέντρωση ώστε να μην συμβεί κάτι ανάλογο όπως το ματς με τον ΠΑΣ Τήνου.

Αναλυτικά το σχόλιο του

"Είναι ένα παιχνίδι πιο βατό από τα υπόλοιπα, αλλά έχει και αυτό τις δυσκολίες του. Δεν θα είναι εύκολο όμως οφείλουμε να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Θα κοιτάξουμε να καθαρίσουμε το ματς από το α' ημίχρονο για να μην έχουμε αυτά που είχαμε με τον ΠΑΣ Τήνου. Εφόσον δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι το κλειδί του αγώνα θα είναι η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσουμε το ματς".

Από εκεί και πέρα, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares