Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 19:50

Ντόριζας: Παράκληση στο κόσμο να στηρίζει τον Παμμηλιακό

Μπορεί να απουσιάζει από τη Μήλο λόγω σπουδών αλλά η καρδιά και το μυαλό του είναι στο νησί του και συγκεκριμένα στον Παμμηλιακό, όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ντόριζα, που φέτος απέχει από την αγωνιστική δράση του Παμμηλιακού, καθώς σπουδάζει στην Καλαμάτα.

Ο Μηλιός ποδοσφαιριστής μίλησε στο sortcyclades.gr, θέλοντας με την παρέμβαση του να εμψυχώσει τις προσπάθειες που γίνονται από τον σύλλογο, τονίζοντας την αναγκαιότητα για στήριξη από όλους τους κατοίκους του νησιού.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Ντόριζας, επισήμανε:

«Φέτος στην ομάδα του Παμμηλιακού καταγράφετε μια νέα προσπάθεια από όλους , κυρίως από νέους παίχτες μικροί σε ηλικία, με ένα προπονητή κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα και όχι μόνο ο Παμμηλιακος. Γι αυτό θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση στο κόσμο να αρχίζει να υποστηρίζει όσο μπορεί και αυτός με τον τρόπο του την ομάδα του νησιού που πλέον παίζουν μόνο δικά της παιδιά».

Ερωτηθείς για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση ο παίκτης του Παμμηλιακού, τόνισε:

«Η διοίκηση κάνει ότι, περνάει από το χέρι της να βρίσκεται πιο κοντά στους παίκτες Βοηθάει όσο μπορεί Παρόλο που βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς»

Ο ίδιος επέλεξε να αφήσει το δελτίο του στον Παμμηλιακό, χωρίς να θέλει να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, αφού με κάθε ευκαιρία αναφέρει ότι, από τα 5 του χρόνια ανήκει σε αυτή την οικογένεια:

«Επέλεξα να μην παίξω ποδόσφαιρο σε άλλο μέρος... θα ήθελα παρά πολύ να μπορούσα να μείνω στην Μήλο και να αγωνίζομαι με την ομάδα που μεγάλωσα και που παίζω από τα 5 μου χρόνια».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares