Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 22:16

Ευχαριστίες Άνω Μεράς σε Πάγο-Τα... χώνει σε Φώσκολο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Άνω Μερά ευχαρίστησε τον Πάγο για τη φιλοξενία και για το γεγονος ότι αποδέχτηκε την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα, ενώ στο ίδιο κείμενο παράλληλα καυτηριάζει την συμπεριφορά του προέδρου του ΑΟΣ ,Γιώργου Φώσκολου προς το διαιτητή και προς τους παίκτες της Μυκονιάτικης ομάδας σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ανω Μερά αποτελεί τη δεύτερη ομάδα, μετά τον ΠΑΣ Τήνου που πριν από μια εβδομάδα περίπου είχε εκφράσει, μέσω επίσημης θέσης, τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του ισχυρού άνδρα του ΑΟΣ. 

Αναλυτικά, το κείμενο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ Μυκόνου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του ΑΟ ΠΑΓΟΥ για την φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας , καθώς και την αποδοχή του εγκαίρου αιτήματος μας για αλλαγή της ημέρας του αγώνα σε Παρασκευή.

Γεγονός είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές μας κάνουν χαρούμενους και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για τον Αθλητισμό .

Σε αντίθεση με την προκλητική συμπεριφορά από την εξέδρα καθόλη την διάρκεια του αγώνα από τον πρόεδρο του ΑΟΣ που με υπερβάλλοντα ζήλο σχολίαζε με μειωτικά σχόλια τον διαιτητή του αγώνα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ .

Τέτοιες αντιαθλητίκες – τοξικές συμπεριφορές θα τις αφήναμε ασχολίαστες αν προέρχονταν από οπαδό του ΑΟ Πάγου….. , οχι όμως όταν προέρχονται από διοικούντα ετέρου ιστορικού σωματείου όπως ο ΑΟΣ .

Με εκτίμηση το Δ . Σ Α.Σ.Α.Μ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares