Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 22:38

Το ευχαριστώ της ΕΣΚ Κυκλάδων για την ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την Κυριακή 18/11 πριν την έναρξη της αναμέτρησης Κορασίδων, ΑΟ Πάρου - ΑΕ Σαντορίνης, ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, κ. Λώρης Σαλάχας βράβευσε την πρόεδρο κριτών Αττικής, την Τάνια Μερίκα και τον γενικό γραμματέα κριτών Αττικής, τον Τάσο Αναστασόπουλο, οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας Περαντινού έκαναν μία εξαιρετική παρουσίαση των νέων κανονισμών μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην  αίθουσα  τηλεδιάσκεψης του ΕΠΑΛ Πάρου και παρακολούθησαν ενδιαφερόμενοι από όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Σήμερα ήρθε το ευχαριστώ της ΕΣΚ Κυκλάδων, που απευθύνεται στα άτομα που συνέδραμαν ώστε να βγει εις πέρας η συγκεκριμένη δράση, όπως επίσης σε πρόσωπα που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στο άθλημα.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Δεν υπάρχουν λόγια για να αναφερθείς σε ανθρώπους που υπηρετούν και προασπίζουν το άθλημα μας..ιδιαίτερα όταν απευθύνεσαι στην κα Τάνια Μερίκα και στον κ.Τάσο Αναστασόπουλο και πιο συγκεκριμένα στην Τάνια και στο Τάσο.. όπου σε κάθε κάλεσμα της Ένωσης μας..  βρίσκονται πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν με το χαμόγελο τους και την εμπειρία τους.

Η βράβευση που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο προς τιμή τους δεν αρκεί , μπροστά στην λάμψη που μας χαρίζουν κάθε φορά με την παρουσία τους.

Σε ένα αρκετά δύσκολο νομό… όπου σε κάθε νησί , μικρό ή μεγάλο , υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν και σέβονται το άθλημα προσπαθώντας πάντα να υπερπηδήσουν κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά τους.

Με έδρα την Πάρο η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων , άνοιξε την αγκαλιά της και πραγματοποίησε διαδικτυακή ενημέρωση για να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους ,  Άνδρο , Μύκονο , Νάξο , Σαντορίνη , Σύρο και Τήνο εκμηδενίζοντας αποστάσεις  νικώντας το χρόνο και την απόσταση.

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει :

Τον Δήμο  Τήνου για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου.

Το Δήμο Θήρας και συγκεκριμένα το ΔΑΠΠΟΣ για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την παραχώρηση της αίθουσας στην Σύρο.

Το ΕΠΑΛ Πάρου  και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ Μαλινδρέτο και τον Διευθυντή του Επάλ κ.Φλέσσα για την παραχώρηση της αίθουσας.

Το »ΙNFOΓΝΩΣΗ»  και συγκεκριμένα τον κ. Ισίδωρο Πετρά για την παραχώρηση της αίθουσας στην Νάξο.

Το ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ και τον κ. Μπιζά Γιώργο για την φιλοξενία της κας Μερίκα του Κου Αναστασόπουλου & του προέδρου της Ε.Σ.Κ.Κυκλάδων

ΤΟ Coffee Time & την κα Αντωνοπούλου Άννα για την παράθεση του δείπνου  .

Το κ. Πρίντεζη Ισίδωρο για την βελτίωση αγαλματιδίων.

Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους τους μπασκετικούς »εργάτες» στα νησιά μας και ιδιαίτερα το επιχειρησιακό κέντρο   της Πάρου Περαντινού Μαρία , Λάμπρου Αντώνη , Αλιπράντη Ακη για την πολύτιμη συμβολή τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι ότι  μπάσκετ  στις Κυκλάδες είναι οικογένεια.

46452245_481982568978629_5606590238785798144_n.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares