Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 12:00

Παρίσι (..Τέξας), Τενερίφη.. μια ανάσα δρόμος.. για το Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Από το Ντίσελντορφ (Διεθνής Έκθεση Αθλητικού Τουρισμού) στη Βάρνα και από την Τενερίφη (Iστιοπλοΐα Τριγώνου) στο Παρίσι (SUP).

Ενδιάμεσοι σταθμοί: Βρυξέλλες (ErasmusSportinAction) Σαγκρές Πορτογαλίας, (Υποβρύχιες Δραστηριότητες) και Μόσχα (Διεθνής Έκθεση). Οι διεθνείς παρουσίες του Ομίλου συνεχίζονται το 2019, αφού –σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου- 4 νεαροί αθλητές του ΝΟΣ, θα λάβουν μέρος σε παγκόσμιους αγώνες Τριάθλου στο εξωτερικό.

Οι λέξεις από μόνες τους δεν είναι αρκετές για τις ευρωπαϊκές συμμετοχές των αθλητών και μελών του ΝΟΣ [“this small, this great Club”], που με αυτό τον τρόπο συνυπογράφουν στο ναυταθλητισμό το επιτυχημένο τουριστικό σλόγκαν «You Ιn Greece».

125 χρόνια φέτος επετειακού εορτασμού από την ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου. 125 χρόνια εκδηλώσεων, διοργανώσεων και συμμετοχών (σαν στοίχημα).. «Syros Nautical Club is spreading throughout Europe..» έγραψαν – με μια δόση υπερβολής είναι αλήθεια - κάποιοι φίλοι μας σε έγκυρα αθλητικά περιοδικά. Τους ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια.. Συνεχίζουμε..

Η χρονιά ολοκληρώνεται αγωνιστικά με τις συμμετοχές αθλητών και μελών του Ομίλου μας στο Ιστιοπλοϊκό Camp της Τενερίφης (Closing Meeting, 24-29 Νοέμβρη) και στο διεθνή αγώνα Stand-Up Paddle (Όρθια ΣανιδοΚωπηλασία) στην καρδιά του Παρισιού στις 8 & 9 Δεκέμβρη. Το άθλημα του Standup Paddleboarding θεωρείται αυτή τη στιγμή το πιο αναπτυσσόμενο υδάτινο σπορ και ο αγώνας του “περάσματος του Σηκουάνα” αποτελεί το μεγαλύτερο SUP γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο.

Syros Nautical International Centre

Paris-710x399.jpg

APP-Paris.jpg

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares