Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 19:33

Σηκώνουν μανίκια στην Μικτή με τη... σκέψη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Η προετοιμασία της Μικτής Κυκλάδων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων που θα λάβει χώρα φέτος στη Σύρο από τις 3 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου αφού για την 8η του μηνός έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μοστράτου στη Σύρο.

Ο πετυχημένος προπονητής που πέρυσι κατάφερε να σημειώσει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία των Μικτών σε επίπεδο Πανελλαδικού πρωταθλήματος, αναμένεται να προγραμματίσει τη διεξαγωγή και δυο φιλικών αγώνων για τα τμήματα της Κ14 και Κ16 στις 8 Δεκεμβρίου στη Σύρο.

Συγκεκριμένα η Κ16 θα αντιμετωπίσει την ανδρική ομάδα του Άγιαξ Σύρου, ενώ η Κ14 θα διασταυρώσει τα ξίφη της με το τμήμα της Κ16 του Άγιαξ. 

Πρόκειται για αναμετρήσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στον προπονητή Γιώργο Μοστράτο να πάρει τις τελευταίες του αποφάσεις αναφορικά με τις δυο τελικές εικοσάδες που θα είναι στη διάθεση του στην έναρξη του μίνι μαραθωνίου. 

Από πλευρά οργάνωσης, σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης ανέλαβε προσωπικά την άτυπη θέση της ΕΠΟ ως υπεύθυνος του τουρνουά, ενώ στο πλάι του αναμένεται να έχει όλο το επιτελείο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη μεγάλη επιτυχία των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares