Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 14:50

Μανώλης Νομικός: Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας κόντρα στον Πανναξιακό

Την Κυριακή που μας πέρασε ο ΑΟ Πύργου έβαλε τις βάσεις ώστε να αποτελέσει την ομάδα που θα διεκδικήσει μαζί με τον Πανναξιακό την 1η θέση και θα μπει με το πλεονέκτημα των δυο βαθμών στην 2η φάση.

Η νίκη στο Φιλωτί επί του ΑΜΣ εδραίωσε την ομάδα της Σαντορίνης όσον αφορά τη 2η θέση και της δίνει τη δυνατότητα να παραταχθεί την Κυριακή το πρωί στις 11.45 στο γήπεδο των Φηρών απέναντι στον Πανναξιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Μανώλης Νομικός που αποτελεί έναν από τους πιο φορμαρισμένους εξτρέμ με το γκολ στο 'Γιάγκος Γρατσιας' χάρισε τη νίκη στο συγκρότημα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου φτάνοντας στη 2η θέση των σκόρερ.

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο sportcyclades.gr για την αναμέτρηση με τον Πανναξιακό λέγοντας:

"Το παιχνίδι με τον Πανναξιακό είναι ένα ντέρμπι κορυφής και το βλέπουμε ξεχωριστά γιατί θα είναι και το πιο δύσκολο όπως καταλαβαίνετε. Παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που είναι αναγκασμένη να κάνει πρωταθλητισμό. Ξέρουμε τη ποιότητα του Πανναξιακού αλλά παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή και να το βγάλουμε στο γήπεδο".

Για τη νίκη απέναντι στο Φιλώτι πρόσθεσε: "Η νίκη απέναντι στο Φιλώτι ήταν πολύ σημαντική. Περάσαμε από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα που δύσκολα θα καταφέρει να πάρει βαθμό άλλη ομάδα. Η χαρά μας κράτησε μόνο μια μέρα όμως γιατί από τη Δευτέρα κοιτάμε μόνο το ντέρμπι με τον Πανναξιακο".

Για το γεγονός ότι συγκεκριμένο ματς σκόραρε, ο Μανώλης Νομικός: "Τώρα όσο αναφορά ότι σκόραρα δεν λέει κάτι. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς σε ένα πολύ κλειστό ματς με πολύ δυνατές μονομαχίες".

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι βρίσκεται στην 2η θέση των σκόρερ πίσω από τον Ιάκωβο Σταματίου στον 3ο όμιλο υπογραμμίζοντας: "Είμαι χαρούμενος που είμαι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω κι άλλο την ομάδα του χωριού μου αλλά όπως σας είπα και νωρίτερα το σημαντικότερο είναι να κερδίζουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και τη Κυριακή αν είμαστε σοβαροί ήρεμοι και πιστοί στο πλάνο μας."

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares