Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 19:05

Αρμάντο Κούτσι: Οι δυσκολίες δεν μας πτοούν

Αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το νησί της Κύθνου.

Ο Αρμάντο Κούτσι εκπροσωπεί τον ΑΠΣ Κύθνου στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων ''Blue Star Ferries'' και παρότι το ξεκίνημα της ομάδας του δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ο ίδιος δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Από το πρώτο ματς μέχρι σήμερα που βρισκόμαστε στην 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου, ο Κούτσι τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ο ίδιος μέσω του sportcyclades.gr σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς με τον ΑΟ Σερίφου, το επόμενο που ακολουθεί με τον Νηρέα στην Πάρο και το γεγονός ότι η ομάδα του αναγκάζεται να αγωνίζεται συνεχώς εκτός έδρας.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το επόμενο ματς που ακολουθεί;

Σίγουρα το επόμενο ματς που ακολουθεί με τον ΑΜΕΣ Νηρέα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε όλοι στην ομάδα για να πάρουμε ψυχολογία μετά από τις τελευταίες ήττες. Θα πάμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

-Με τον ΑΟ Σερίφου τι δεν πήγε καλά και γνωρίσατε την ήττα;

Ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι με τον ΑΟ Σεριφου θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια παλέψαμε για την ανατροπή. Μας στοίχισαν σίγουρα κάποια διαιτητικά λάθη με σημαντικότερο τον μη καταλογισμό πέναλτι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Μετά από λίγο βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ και αποσυντονιστήκαμε. Χάσαμε και δυο κλασικές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα για να προηγηθουμε αλλά όταν δεν τελειώνεις τέτοιες φάσεις το ποδόσφαιρο σε... τιμωρεί.

-Τι θα πρέπει να περιμένουμε από εδώ και στο εξής από τον ΑΠΣ Κύθνου;

Ξέρουμε ότι σαν ομάδα θα τα δώσουμε όλα όπως σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε ένα σύνολο που παίζει με πάθος και τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλες οι ομάδες του ομίλου μας μας σέβονται και ξέρουν ότι ένα παιχνίδι κόντρα στη δική μας ομάδα μόνο εύκολο δεν θα είναι. Έχουμε χάσει τα περισσότερα παιχνίδια στην λεπτομέρεια. Με δουλειά και λίγη τύχη πιστεύω θα πάμε καλύτερο στον δεύτερο γύρο και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

- Πόσο επηρεάζει το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα δίνεται ματς εκτός έδρας ;

Σίγουρα το να παίζουμε όλα τα παιχνίδια μας εκτός έδρας είναι αρκετά κουραστικό και εχει πολλές δυσκολίες. Αλλά αυτό δεν μας πτοεί καθόλου γιατί όλα αυτά τα κάνουμε από την αγαπη μας για το νησι και για να φτιαχτεί το δικό μας γήπεδο και να έχουμε την δικιά μας έδρα με όλους μας τους φιλάθλους. Με το νέο γήπεδο η ομαδα μας θα γίνει ακόμα καλυτερη και θα μπορεί να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια που λόγω της έλλειψης γηπέδου δεν μπορούσαμε να τα δουλέψουμε.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares