Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 23:41

Χάρης Ραμπαβίλας: Διαταθειμένοι να δουλέψουμε για να πετύχει ο Νηρέας τους στόχους του

Με το τέρμα του απέναντι στον Μαρπησσαϊκό έφτασε τα 4 γκολ οδηγώντας την κούρσα των σκόρερ μαζί με τον Μαρίνο Λιβάνιο του ΑΟ Σερίφου.

Ο λόγος για τον άσο του Νηρέα Πάρου, Χάρη Ραμπαβίλα ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον ΑΠΣ Κύθνου, το ερχόμενο Σάββατο στην Παροικιά για τον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων λέγοντας: ''Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κυθνο μετά τον αγώνα που δώσαμε με τον Μαρπησσαϊκό και θα προσπαθήσουμε και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα''.

Για το περασμένο ντέρμπι με τον Μαρπησσαϊκό, ο "Ράμπα" είπε: "Ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Μαρπησσαικο ήταν ένα δύσκολο και χρειαζόμασταν τη νίκη για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και οι αντίπαλοι έκαναν μια πολύ καλη εμφάνιση. Το σκορ του αγώνα πιστεύω ήταν δίκαιο αν και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που αν τις αξιοποιούσαμε σωστά θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι"

Για την πορεία του Νηρέα ο άσος της Παριανής ομάδας πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να καταφέρει κάτι καλύτερο και είμαστε διατεθειμένοι όλοι να δουλέψουμε σκληρα και σε συνεργασία με τον προπονητή μας να βελτιώσουμε την πορεία της ομάδας".

Όσον αφορά το μικρό μέσο ρόλο ηλικίας του Νηρέα, ο Ραμπαβίλας σχολίασε το εξής: "Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας είναι ένα καλό στοιχείο γιατί δίνεται η ευκαιρία σε νεα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες δίπλα στους πιο παλιούς και να συνδράμουν και αυτοί από πλευρά τους για να πετυχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares