Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 11:58

Αυτή η ομάδα διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του 7ου ομίλου στην Γ' Εθνική

Άγιοι Ανάργυροι: Μια ομάδα στα δυτικά προάστια των Αθηνών που την περσινή σεζόν πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο πρόεδρος της ,Βασίλης Λινάρης, το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο μαζί με το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να στηρίξουν το περσινό δυναμικό κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο.

Με λίγα λόγια και αρκετή δουλειά εντός γηπέδου, η Ένωση έχει καταφέρει να κερδίσει πόντους στην κατηγορία που της δίνουν τη δυνατοτητα να κοιτάζει το μέλλον αισιόδοξα.

Με κύριο στοιχείο το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα έχοντας μόλις δυο απώλειες με Αιγάλεω και Χαλκίδα, η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής στην 4η θεση με 13 βαθμούς.

Πάντως, το στοιχείο που αποτελεί σήμα κατατεθέν του συλλόγου είναι η στιβαρή αμυντική γραμμή. Μόλις τρία τέρματα έχουν δεχτεί οι νεοφώτιστοι έχοντας την καλύτερη άμυνα στον όμιλο παρότι κάθε αγωνιστική παίζουν με απουσίες.

Αυτό δείχνει την εξαιρετική αμυντική γραμμή της ομάδας η οποία κάθε αγωνιστική ελέω των καρτών και των τραυματισμών παρουσιάζεται διαφοροποιημένη, παρ' όλα αυτά όσοι παίκτες καλούνται να αγωνιστούν τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares