Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 12:35

Πλούμης: "Να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες στο ματς με τον Πανθηραϊκό"

Μετά τη νίκη στο Καμάρι, το τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Ερέτριας, και την ισοπαλία με τους Αγιους Αναργύρους, ο ΑΟ Χαλκίδας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει... εσωτερικά, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στην αναμέτρηση με τον Πανθηραϊκό.

Η αναμέτρηση ελλοχεύει κινδύνους και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο σύλλογο αφού θα αντιμετωπίσουν μια έμπειρη ομάδα που δείχνει να πατάει καλά στην κατηγορία.

Ο επιθετικός των "νερατζούρι", Νίκος Πλούμης, παρότι δεν έχει ξεκινήσει ως βασικός στα περισσότερα ματς, με δηλώσεις του τόνισε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού υποδεχόμαστε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ εμπειρία στην κατηγορία. Εμείς προερχόμαστε από τρια συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και την Κυριακή στην έδρα μας θα παλέψουμε για την νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα".

Με το πέρας της 8ης αγωνιστικής η Χαλκίδα βρίσκεται με 11 πόντους στην 6η θέση συγκατοικώντας μαζί με Ιερόθεο και Θύελλα Καμαρίου και με δεδομένο ότι ακολουθεί στην 9η θεση η Κόρινθος με 5, η νίκη αποτελεί μόνοδρομο για την ιστορική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares