Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 14:17

Ειρηναίος Φρέρης: Ενωμένοι και αγαπημένοι θα κάνουμε πολλά

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη μας σχετικά με την προκήρυξη εκλογών στην ΕΠΣ Κυκλάδων, το sportcyclades.gr απέσπασε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Ειρηναίος Φρέρης, ο οποίος σε κλίμα ενωτικό εξήγησε τους λόγους της αιφνίδιας αυτής απόφασης.

Η απόφαση έχει να κάνει σίγουρα με την ανανέωση του Δ.Σ., αλλά και με τις εθνικές εκλογές που έπονται το 2019, με τις οποίες δεν θα πρέπει να συνδεθούν επ ουδενί όπως τόνισε ο κ. Φρέρης:

«Ενόψει των μεγάλων των διοργανώσεων που καλείται η Ένωση να συνδιοργανώσει σε όλα τα νησιά, και σε συνδυασμό με την κατάρτιση ενός Δ.Σ. με περισσότερους συμβούλους από τα νησιά μας κάτι το οποίο το θεωρούμε επίτευγμα από το προηγούμενο Δ.Σ, αποφασίσαμε να προκαλέσουμε αρχαιρεσίες τώρα που δεν θα συμπέσουν μετά με τόσες άλλες εκλογικές μάχες που έχουν να δοθούν σε πρωτοβάθμια δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση καθώς και στις εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές που θα γίνουν το 2019. Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με όλες αυτές τις αρχαιρεσίες και πρέπει να συνεχίσει αυτόνομο με τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων που το αγαπούν πραγματικά. Ευχαριστώ σε αυτό το σημείο τα ΜΜΕ που όλο αυτό το καιρό επιτελούν εξαιρετικό έργο και προβάλουν το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού μας παντού. Δεν θέλω να προβάλω επιτεύγματα ή προσδοκίες αλλά πιστεύω ότι ενωμένοι και αγαπημένοι έχουμε να κάνουμε πολλά».

Αναφορικά, με το αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, ήταν ξεκάθαρος:

«Εννοείται ότι θα είμαι υποψήφιος και ήδη έχω προβεί σε άνοιγμα και με νέους υποψήφιους απ' όλα τα νησιά ενώ έγινε και προσπάθεια στο αξιότιμο μέλος της ΕΠΣΚ τον κ. Χωριανόπουλο να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares