Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 23:34

Δυσαρέσκεια στον ΑΣ Ίου με τον ορισμό Παντελάκη και έξοδα διαιτησίας

Δήλωση-αγανάκτησης παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος του ΑΣ Ίου, Δημήτρης Ρολλάς.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας με τοποθέτηση του εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τον ορισμό του διαιτητή Παντελάκη στο συγκεκριμένο ματς, θεωρώντας πρώτον ότι η συμπεριφορά του εν λόγω ρέφερι δεν είναι αυτή που πρέπει, και δεύτερον ότι τα έξοδα διαιτησίας για ένα σωματείο όπως τον ΑΣ Ίου είναι υπέρογκα αναφορικά με το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Νάξου.

Αναλυτικά, το σχολιο του:

«Είναι ντροπή για ότι συμβαίνει στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Είχαμε κατάφωρη αδικία στην Σαντορίνη. Τιμωρήθηκα με 15 ημέρες ώστε να μην εισέρχομαι στους αγωνιστικούς χώρους. Το δέχομαι γιατί έφταιξα αλλά η κοινωνία εδώ βλέποντας τη προσπάθεια που κάνουμε είναι αγανακτισμένη. Δεν κάναμε παράπονα για τα μεγάλα σκορ, αλλά δεν ανέχομαι τη διαιτησία με τόσο υπέρογκα ποσά από ρέφερι που με προτρέπουν να δω το βίντεο για να δω εάν έκανα λάθος.

Δεύτερον εμείς ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια μια προσπάθεια η οποία είναι πρωτοποριακή για τις Κυκλάδες. Πήραμε 4 πιστοποιήσεις από ομοσπονδίες (Στίβου, Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ) κάνουμε μια προσπάθεια με το κεφάλι κάτω, είμαστε τυπικοί σε όλα, σεβόμαστε τις ομάδες που έρχονται εδώ και τις βοηθάμε αλλά αυτό που γίνεται με τη διαιτησία, παρ’ όλο που το είχα επισημάνει με έγγραφο μου πέρυσι στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι ανεκδιήγητο. Προσπαθούν να σταματήσουν οι δραστηριότητες μας.

Υπάρχει πρόβλημα με τον Παντελάκη και τον Φαν Άακεν για λόγους συμπεριφοράς στο παιχνίδι τους. Σούπερ κακής δηλαδή, όχι απλά κακής. Θα επανέλθω την άλλη εβδομάδα μετά τον αγώνα».

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Κώστας Καραμπίκας, που τόνισε με τη σειρά του τα εξής:

«Είμαστε έντονα προβληματισμένοι και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στον ΑΣ Ίου, ύστερα από το υπέρογκο ποσό των 455 ευρώ που καλούμαστε να πληρώσουμε για τα έξοδο διαιτησία στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Νάξου. Μην ξεχνάμε ότι ο ΑΣ Ίου είναι ένας σύλλογος με τις περισσότερες μετακινήσεις αφού άλλα νησιά έχουν δυο και τρεις ομάδες που συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο. Και σα να μην έφτανε αυτό, ορίζονται επόπτες από απομακρυσμένα νησιά με αποτέλεσμα το κόστος να γίνει ακόμη υψηλότερο. Αυτές οι κινήσεις και αυτός ο προγραμματισμός βάζουν… φρένο σε ομάδες που δίνουν μεγάλο αγώνα για να στέκονται στην κατηγορία αξιοπρεπώς και θα πρέπει η ΕΠΣ Κυκλάδων να δει πιο σοβαρά και να ασχοληθεί περισσότερο με αυτά τα σωματεία» .

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares