Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 14:39

Έγκλημα και... τιμωρία για την Θύελλα Καμαρίου, 0-1 ήττα από την Κόρινθο

Την τέταρτη ήττα της στα τελευταία έξι ματς γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο από την Κόρινθο με 0-1. 

Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη παρότι πατούσε καλύτερα στον αγώνα δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς που τόσο πολύ είχε ανάγκη με αποτέλεσμα η διαχωριστική γραμμή να εχει μειωθεί στους 3 βαθμούς με δεδομένο ότι οι νεοφώτιστοι του Γιάννη Βασιλόπουλου παρέμειναν ναι μεν κάτω από τη ζώνη αλλά έφτασαν τους 8 πόντους έναντι 11 που έχουν οι Καμαριανοί. 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η Θύελλα Καμαρίου πέταξε... ένα ολόκληρο ημίχρονο αφού δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει αξιόλογη φάση στο πρώτο μισό του ματς.

Στην επανάληψη, η βελτίωση για την ομάδα της Σαντορίνης ήταν εμφανής, δημιούργησε πολλές φάσεις όμως υπολόγιζε χωρίς τις διαθέσεις του εξαιρετικου Λουτριώτη που κράτησε όσες φορές χρειάστηκε την "Μπάρτσα" στο ματς με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του δείχνοντας την κλάση του.

Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε το γκολ-μαχαιριά του Μαναριώτη στο 81' για να κόψει... τα ποδια των ποδοσφαιριστών του Κώστα Μιχάλη που πλέον καλούνται να σηκώσουν ανάστημα.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7΄Κεφαλιά Παϊκόπουλου πήρε ύψος η μπάλα και βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού του Ανδριόλα.

16' Ο Σιδέρης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα την περιοχή, πλάσαρε, αλλά η προσπάθεια του δεν είχε δύναμη, με τον Ανδριόλα να μπλοκάρει εύκολα.

36΄Ο Δαβιλάς, μετά από φάουλ τροφοδοτεί τον Σπανό, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Λουτριώτη σε καταπληκτική απόκρουση.

46΄Σουτ από διαγώνια θέση του Μαναριώτη πέρασε άουτ.

59' Ο Ζανελάρι πάσαρε στον Ερρικό, όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Λουτριώτη που έδιωξε σε κόρνερ,.

65' Δυνατό σουτ του Αργυρίου μέσα από την περιοχή όμως ο Λουτριώτης με υπερένταση σε κορνερ.

69' Αποβλήθηκε στην ίδια φάση δεχόμενος δυο κίτρινες ο αρχηγός της Κορίνθου, Σιδερής

71' Κεφαλιά Αργυρίου μετά από φάουλ του Ερρίκου δύσκολα ο Λουτριώτης απομάκρυνε.

77' Ζανελάρι σουτ μέσα από την περιοχή λίγο άουτ. 

82' Μετά από τραγικό λάθος στη μεσαία γραμμή της Θύελλας, ο Μαναριώτης πήρε τη μπάλα και διέσχισε το γήπεδο και αφού πέρασε τον Μαντούση η μπάλα κατέληξε βασανιστικά στα δίχτυα του Ανδριόλα.

87' Καλή στιγμή με τον Αργυρίου για την Θύελλα.

90+2 Ζητούν πέναλτι οι γηπεδούχοι για κράτημα του Αργυρίου εντός περιοχής. 

Διαιτητής ήταν ο κ. Αλάμπεης, με βοηθούς τους Πασπάτης και Ίσα.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ(Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (46΄Μανέ), Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Δαβιλάς, Σιμιτσής (46΄Ερρίκος), Ζανελάρι, Αργυρίου, Αρβανίτης (72΄Μυρομάτης).

Αναπληρωματικοί: Τσέπα, Βλαβιανός, Τσουκαλάς, Γατσέλος

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος) Λουτριώτης, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Λαμπρόπουλος, Βελέντζας, Παϊκόπουλος, Δόσης (89' Ροσσιάν), Σιδέρης, Μαναριώτης (90+4' Φουρνάρης), Τορεζάνι, Γάλας.

 Αναπληρωματικοί: Παπανικολάου, Ντούντουμης, Μπράμης, Ντόγκο. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares