Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 15:12

Ευχές από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η διεύθυνση, ο υπεύθυνος Κωνσταντίνος Κουκάς και το προσωπικό της εταιρείας Κούκας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε. σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον Δημήτριο Κουκά και τους 2 γιους του, Κωνσταντίνο & Αλέξανδρο Κουκά. Η επωνυμία της εταιρείας είναι : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ και δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομών και παντός τύπου οικοδομικών εργασιών.

Συγκεκριμένα το αντικείμενο της εταιρείας αφορά τις ανεγέρσεις κτιρίων (εκσκαφές-μπετά-τοιχοποιίες-μονώσεις-σοβάδες-τσιμεντοκονίες κλπ) καθώς και στις κατασκευές πισινών - ανακαινίσεις οικιών & καταστημάτων.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει χωματουργικά μηχανήματα και αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες παντός τύπου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ. Γραμματείας: 2289028651 - 6940277152 | Fax: 2289028652 | Τηλ. Υπευθύνου (Αλ. Κούκας): 6944337434
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οικοδομικές Εργασίες

Αν θέλετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο με γνώση και εμπειρία στο χώρο της οικοδομής, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Στην εταιρεία του κου Κούκα,  στη Μύκονο, διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία και τα κατάλληλα άτομα για οτιδήποτε αφορά το χώρο της οικοδομής.

Εμπιστευτείτε τα συνεργεία μας για:

Ανεγέρσεις κτιρίων
(εκσκαφές, μπετά, τοιχοποιίες. μονώσεις, σοβάδες, τσιμεντοκονίες κλπ)

Κατασκευές πισινών

  • Ανακαινίσεις Οικιών & Καταστημάτων
  • Χωματουργικές Εργασίες

Η εταιρεία του κου Κούκα, αναλαμβάνει επίσης πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες. Με εξειδικευμένο προσωπικό, πολύχρονη εμπειρία στον χώρο, και ιδιόκτητο εξοπλιμσό, διαμορφώνει τον χώρο σας όπως εσείς επιθυμείτε. 

Εμπιστευτείτε τα συνεργεία μας για:

  • Γενικές διαμορφώσεις χώρων
  • Χωματουργικές εργασίες διάνοιξης
  • Κατεδαφίσεις κτηρίων
  • Εκβροχισμοί δικτύων αποχετεύσεως

​είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση μας. Καλύπτουμε όλη την Μύκονο και όποιο ακόμα νησί μας ζητηθεί!

Εμπορία Οικοδομικών Υλικών & Εργαλείων

Στην εταιρεία του κου Κούκα, που εδρεύει στο νησί της Μυκόνου, εκτός από τις Οικοδομικές Εργασίες και τα Χωματουργικά, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρειαστείτε για την υλοποίηση της οικοδομικής εργασίας, της συντήρηση που θέλετε να πραγματοποιήσετε ή της ανέγερσης που έχετε αναλάβει.

Εμπιστευτείτε μας χωρίς δεύτερη σκέψη και βγείτε κερδισμένοι!

MYKONOS_KOYKAS_NEW_d0d88.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares