Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 23:35

Η απάντηση του Γιάννη Ζαχαρίου στην καταγγελία του Ρένου Φρέρη

Νωρίς το απόγευμα με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης κατήγγειλε αθέμιτες παρεμβάσεις προς τα σωματεία, από μέλη του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο», φωτογραφίζοντας παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που είναι μέλος του συνδυασμού.

Λίγες ώρες μετά, έρχεται ο Γιάννης Ζαχαρίου, να απαντήσει, καθώς η αναφορά του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων φωτογραφίζει το πρόσωπο του ως των άνθρωπο που πραγματοποίησε αυτές τις παρεμβάσεις.

Ο Γιάννης Ζαχαρίου, δέχεται ότι, ως υποψήφιος πραγματοποιεί επαφές με τα σωματεία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχεται αυτά που το προσάπτει ο Ειρηναίος Φρέρης και έχουν αν κάνουν με αθέμιτες πρακτικές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο sportcyclades.gr:

«Εγώ, ο Γιάννης Ζαχαρίου , παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, όπως με αποκαλεί ο κύριος Φρέρης, θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσω στα όσα αναφέρει στις δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr ο κύριος Ειρηναίος Φρέρης.

Ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο», έχω κάθε δικαίωμα να επικοινωνώ με τις ομάδες και να τους θέτω το πρόγραμμα μας εφόσον εκλεγούμε διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ουδέποτε όμως προσπάθησα να επηρεάσω κάποια ομάδα, ώστε να μην προσέλθει για ψήφο στις κάλπες, όπως αναφέρει ο κ. φρέρης. Το να προσπαθήσω όμως να αποσπάσω την ψήφο της εκάστοτε ομάδας θεωρώ ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου.

Προς αποφυγή λοιπόν παρεξηγήσεων έχω να αναφέρω τα εξής για το περιστατικό που αναφέρει ο κ. Φρέρης. Είχα επικοινωνία με πρόεδρο ομάδας με τον οποίο έχουμε συνυπάρξει συμπαίκτες στις Μικτές ομάδες και μας συνδέει μία φιλία χρόνων.

Εκείνος μου εξέφρασε ότι είναι ικανοποιημένος με την τωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του φέρνει προβληματισμό ως προς την επιλογή του στις εκλογές.

Από εκεί και πέρα αν ο κύριος Φρέρης θέλει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου να ζητήσει να γίνει και για τον δικό του αριθμό, για να δούμε ποιος κάνει παρεμβάσεις.

Τέλος κύριε Φρέρη, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις εκλογές και λόγω του ότι σας γνωρίζω σαν άνθρωπο και σαν χαρακτήρα, θεωρώ άσκοπο να κάνετε ανυπόστατες δηλώσεις. Επίσης λόγω του ότι είναι ξεκάθαρο ότι οι δηλώσεις σας αφορούν το πρόσωπο μου καλό είναι να σταματήσουμε εδώ και να επικεντρωθούμε στο έργο μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares