Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 15:34

Παπασπύρου: "Οι διαιτητικές αποφάσεις και αδικίες μας πωρώνουν"

Δικαίωση, ικανοποίηση και κλίμα ενθουσιασμού είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις του Ηλυσιακού μετά τη νίκη στο ντέρμπι με το Αιγάλεω (2-1).

Οι κιτρινόμαυροι μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή και το Σίτι στους τέσσερις βαθμούς και πλέον άπαντες κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Αυτό αποτυπώνεται από την τοποθέτηση του προπονητή των "κιτρινόμαυρων", Δημήτρη Παπασπύρου, του αρχιτέκτονα της φετινής πορείας της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θαυμασμό μου. Η πολύ καλή απόδοση των παικτών μου απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο ταυτόχρονα δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Παίξαμε όπως έπρεπε. Μέχρι το 70' κυριαρχήσαμε στον αγώνα, θα μπορούσαμε σε δυο τρεις περιπτώσεις να έχουμε δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ. Μετά την έξοδο του Τσίτσαρη και την κούραση κάποιων παικτών, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο ο οποίος μείωσε με ένα γκολ μη τηρώντας το fair play, κάτι που δεν άφησε καλή εντύπωση και ήταν το μόνο μελανό σημείο σε ένα δυνατό ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων. Είμαστε υπερήφανοι στο σύλλογο για την σπουδαία προσπάθεια που έχει γίνει από το καλοκαίρι. Εάν είχαμε καλύτερες διαιτητικές αποφάσεις σε κάποια ματς θα είχαμε περισσότερους βαθμούς κάτι το οποίο μας έχει πωρώσει και μας έχει κάνει πιο δυνατούς και ευελπιστώ σε καλύτερο μέλλον. Τέλος θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου τον Χρήστο Τσαγκαρούλη και Χρήστο Σήτο για την άψογη συνεργασία μας και την πολύ καλή δουλειά τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο τον οποίο θέλουμε σε όλα τα ματς να είναι διπλα μας''.

Για τον εαν έχουν αλλάξει οι στόχοι και πλέον η ομάδα κοιτάζει την πρώτη θέση ο Βοιωτός κόουτς είπε

''Έχουμε άλλο ένα ματς και μετά το ματς της Κυριακής θα μπορούμε να συζητήσουμε καλύτερα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares