Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 13:35

Καραγιάννης: " Για μας θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου γυναικών στο νομό μας"

Το Σάββατο, η Σύρος ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της όχι μόνο για τις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά διότι θα φιλοξενήσει το σπουδαίο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών ανάμεσα στον Περσέα και την Άνω Μερά.

Η Συριανή ομάδα που αποτελεί και τη... σταχτοπούτα της κατηγορίας θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι έχει δύσκολη αποστολή αφού θα βρει απέναντι της ένα σύνολο με περισσότερες εμπειρίες.

Ο προπονητής του συλλόγου, Θοδωρής Καραγιάννης αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

"Ο αγώνας το Σάββατο με την Άνω Μερά Μυκόνου για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γυναικών, συνέπεσε με την ολοκλήρωση των εργασιών του γηπέδου μας. Στόχος για εμάς στον Περσέα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, από την αρχή ήταν και είναι η διάδοση του ποδοσφαίρου γυναικών στο νησί μας και στις Κυκλάδες και η ανάπτυξή του. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη συγκυρία από τον Σαββατιάτικο αυτόν αγώνα μεταξύ δύο αδελφών σωματείων του νομού μας, που συμπίπτει και με την εγκαινίαση του νέου μας γηπέδου. Για μας θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου γυναικών στο νομό μας, στο νησί μας, στο νέο μας γήπεδο. Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι πέρα από τα θεωρητικά, πλην ουσιώδη για μένα, περί του ποδοσφαίρου γυναικών, θέλετε να σας πω και για το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδας μας σίγουρα είναι πιο άπειρη, μια και η Άνω Μερά αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα. Επίσης θα έχουμε και κάποιες ελλείψεις παικτριών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τραυματισμών. Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι Θα ήθελα τέλος να καλέσω τον κόσμο της Σύρου να έρθει στο γήπεδο το Σάββατο, να δει τα κορίτσια μας που αγωνίζονται, να τα στηρίξει, να τα χειροκροτήσει. Νομίζω το αξίζουν".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares