Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 23:27

Χουζούρης: Θα αγωνιστώ με περισσότερο πείσμα για έναν δυνατό Πανσιφναϊκό

Με όρεξη για δουλειά και στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Σίφνο η νέα διοίκηση του Πανσιφναϊκού σήκωσε τα μανίκια για να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί για την επόμενη μέρα.

Ο μπροστάρης θα είναι ο Γιάννης Χουζούρης, ο οποίος είναι στον σύλλογο από τα πρώτα του βήματα, ωστόσο για πρώτη φορά θα είναι αυτός που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Ο ίδιος, ταπεινός από τη θέση του εργάτη του συλλόγου, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ίδιο τέμπο, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τον υγιή αθλητισμό, την ανάπτυξη των ακαδημιών με την συμμετοχή στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με τουλάχιστον ένα τμήμα και βέβαια την επιστροφή του ανδρικού τμήματος στην ποδοσφαιρική δράση.

Το sportcyclades.gr , επικοινώνησε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, ο οποίος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, ευχαριστώντας για την εκλογή του και παράλληλα θέτοντας το στίγμα της επόμενης μέρας:

«Ευχαριστώ όσους ψήφισαν, αλλά κ τα μέλη του ΔΣ που με εμπιστεύτηκαν για την θέση του προέδρου!!

Για μένα δεν αλλάζει κάτι αφού όπως έτρεχα για τον σύλλογο, έτσι θα συνεχίσω να το κάνω, με πιο πολύ πείσμα βέβαια, ώστε να δω μαζί με όλους όσους αγαπάμε την ομάδα μας να παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατή!!!

Πρωταρχικός μας στόχος είναι ο υγιής αθλητισμός στο νησί μας, ανάπτυξη των ακαδημιών μας και βέβαια παρουσία στις τοπικές διοργανώσεις της Ένωσή μας, από ένα τμήμα υποδομής και βέβαια του ανδρικού τμήματος που θα επανέλθει πάλι την νέα χρονιά!!

Θέλω να ζητήσω από τους γονείς των αθλητών μας, τους χορηγούς μας και τους κατοίκους της Σίφνου να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια που γίνεται αυτά τα χρόνια για τα παιδιά μας!!

Ευχαριστούμε το sportcyclades και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του νομού μας, που προβάλουν κάθε μας προσπάθεια!!

Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρόνια με υγεία!!».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares