Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 14:48

Φρέρης: "Θα έχει δυναμική και αίγλη το Τουρνουά των Μικτών ομάδων"

Σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων δεν κινείται μόνο η Μικτή, αλλά και η Ένωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον Ειρηναίο Φρέρη να έχει οριστεί από την ΕΠΟ ως υπεύθυνος διοργάνωσης.

Καθημερινά ο ίδιος αλλά και η επιτροπή που έχει συσταθεί για το Τουρνουά που θα γίνει στη Σύρο εργάζονται ώστε η τελετή να αποτελεί πόλο έλξης και να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης και μας ανέλυσε το οργανόγραμμα λέγοντας

''Είναι η συνέχεια των προετοιμασιών αναφορικά με την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και μερικούς μήνες. Δεν γίνεται πρώτη φορά στις Κυκλάδες αλλά σαν διοργανώτρια αρχη πιστεύουμε ότι τόση αίγλη και δυναμική θα έχει για πρώτη φορά.

Σαν Ένωση έχουμε φροντίσει, το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε και το αντίστοιχο της Άνω Σύρου. Γίνονται εργασίες κάτι που μας έχει υποσχεθεί ο Δήμος ώστε μέχρι τις 4 Ιανουαρίου να είναι έτοιμο. Από εκεί και μετα έχουμε τη γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο "Απολλων" που είναι προσκεκλημένα όλα τα παιδιά των Ενώσεων. Θα έχει εκπλήξεις πολλές. Επίσης παρόντες θα είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές μας, οι κ.κ. Ελευθεριάδης, Νικοπολίδης, ενώ όλοι οι σκάουτερ από μεγάλες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον''.

Τι ειναι εκείνο που σας ζητούν καθημερινά οι υπεύθυνοι των Ενώσεων;

Περισσότερο με τη διαμονή, τις μετακινήσεις, την διατροφή και το οργανόγραμμα και διαφορες επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικούς έχουν να κάνουν τα ερωτήματα τους.

Έχουμε κάνει μια επιτροπή που η ενασχόληση της θα έχει να κάνει με την φιλοξενία. Όποια ομάδα έχει ρεπό θα κάνει ένα τουρ στο νησί μας για να επισκεφθεί ενδιαφέροντα μέρη''.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε τα μέλη της επιτροπής που είναι τα εξής:
Προεδρος Ειρηναίος Φρέρης

Μετακινήσεις και διαμονή Δαλέζιος Γιάννης

Ξεναγήσεις-Φιλοξενία: Κουλουμπής Παναγιώτης, Δεσύπρης Γιάννης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης έκανε μια αναφορά σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενήσει η Σύρος σε μια -νεκρή- χρονικά περίοδο όσον αφορά τον τουρισμό, λέγοντας:

''Υπολογίζουμε περίπου 350 άτομα να φιλοξενήσουμε για δέκα ημέρες, και αναφερόμαστε σε παιδιά, συνοδούς και γονείς. Σίγουρα μέσα στην... καρδιά του χειμώνα, σε ένα... νεκρό χρονικά σημείο τουριστικά θα είναι σημαντική η κίνηση αυτή''.

Ερωτηθείς για το λόγο που πάρθηκε η απόφαση να διεξαχθεί το Τουρνουά στη Σύρο σε σχέση με κάποιο άλλο νησί των Κυκλάδων, ο κ. Φρέρης είπε:

"Γιατί έπρεπε να διαθέτουμε δυο γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα σε κοντινή απόσταση. Η Πάρος έχει άλλα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η Νάξος έχει ένα φυσικό, του Αγερσανίου δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ το γήπεδο του Φιλωτίου είναι μακριά όσον αφορά την απόσταση από τη Χώρα. Η Σαντορίνη έχει και η Μύκονος αλλά δεν υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες αυτή τη στιγμή ώστε να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων''.

Στον επίλογο του ο κ. Φρέρης έστειλε τη δική του ευχή λέγοντας:

''Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο των Κυκλάδων, καλή επιτυχία στα παιδιά μας και ό,τι καλύτερο σε εσάς που προβάλλεται το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares