Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 11:46

Κουκάς: "Δεν έχω σταθεί πότε εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή"

Αποτελεί το πρόσωπο που από τις ομάδες που συμμετέχουν στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων ίσως έχει τη μακροβιότερη θητεία στον προεδρικό θώκο συλλόγου.

Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα του ΑΟ Μυκόνου, Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος με τοποθέτηση του στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε στο κλίμα των εορτών αλλά και στην προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα του.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: "Νομίζω δεν είναι η ώρα να πούμε πολλά. Η πορεία μας είναι αξιόλογη. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία κάθε χρόνο. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να ασχολείσαι σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου υγεία σε όλο τον κόσμο, πληρότητα και επίτευξη στόχων. Όσον αφορά την ομάδα μας, με την επιστροφή του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης στη Μύκονο, θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να συζητήσουμε αναφορικά με τις κινήσεις που θα γίνουν".

Για το θέμα του Περιάλη, ο Αλέξανδρος Κουκάς σχολίασε: "Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη 100%. Έχω ενημερώσει ότι εφόσον ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακινηθεί σε σύλλογο ανώτερης κατηγορίας που ικανοποιεί τα θέλω του μπορεί να το κάνει. Δεν έχω σταθεί ποτέ εμπόδιο σε κανέναν παίκτη. Καλές γιορτές".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares