Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 19:23

Διαψεύδουν οι ποδοσφαιριστές ΑΟΣ: «Η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής απέναντι μας»

«Αποκυήματα της φαντασίας» χαρακτηρίζουν με σκληρή ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σύρου τα όσα γράφτηκαν σε «μαϊμου» site  το οποίο δήθεν αποκάλυψε ότι είναι απλήρωτοι.

Με ανακοίνωση τους που υπογράφουν από κοινού, οι ποδοσφαιριστές εκθέτουν τον συντάκτη του ανυπόγραφου κατά τα άλλα άρθρου, δηλώνοντας άγνοια για τα όσα αναφέρει και παράλληλα διαψεύδοντας κατηγορηματικά, αναφέροντας μάλιστα το αντίθετο, υμνώντας την στάση της διοίκησης.

Μετά και την ακόλουθη ανακοίνωση, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας περί καλού κλίματος και επαγγελματικής συνείδησης των ποδοσφαιριστών του ΑΟΣ, που κάθε άλλο από απλήρωτοι και προς αποχώρηση φαίνονται.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ορισμένοι θεωρούν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άβουλα όντα που απλά κλωτσούν μια μπάλα στο γήπεδο!

Εμείς λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σύρου θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι είμαστε άνθρωποι με νοημοσύνη και κρίση!

Αναφερόμαστε στο αθλητικό σάιτ (που για τρίτη φορά μας συμπεριφέρεται με… τρυφερότητα) το οποίο ανακάλυψε ότι κάποιοι από εμάς «δηλώνουμε» απλήρωτοι και σκεφτόμαστε να αποχωρήσουμε.

Το που το «δηλώνουμε» φυσικά είναι κάτι που μόνο συντάκτης του άρθρου το γνωρίζει. Επειδή λοιπόν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά ότι η διοίκηση της ομάδας είναι απόλυτα συνεπής απέναντί μας!

Κάποιοι παίκτες μάλιστα πήραν ως δώρο και τα εισιτήρια μετάβασής τους στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να περάσουν τις μέρες των εορτών!

Αναμφίβολα οι δημοσιογράφοι έχουν κάθε δικαίωμα στην κριτική. Όταν όμως αναφέρονται σε γεγονότα, καλό θα ήταν να είναι σίγουροι γι’ αυτά και όχι αποκυήματα φαντασίας…»

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σύρου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares